Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Stuff 17 dec 2020

Winactie: doe mee en win deze bewegende en pratende Baby Yoda

Je kunt nu je persoonlijke Baby Yoda winnen. We geven namelijk de levensechte animatronic weg, met meer dan 25 verschillende combinaties van bewegingen en geluidjes.

Hoe populair zou Star wars-serie The Mandalorian geweest zijn zonder Baby Yoda, AKA Grogu? Geen idee, en we willen het ook eigenlijk niet eens weten. Want de 50-jarige baby en Disney’s merchandising-machine zijn een match made in heaven.

Win je eigen Baby Yoda

Voor het eerste seizoen begon wilde showrunner Jon Favreau Baby Yoda nog geheim houden. Zelfs speelgoedfabrikanten en andere partners hadden geen idee hoe het personage eruit zou gaan zien. Daardoor was de onthulling des te impactvoller, maar het had ook als gevolg dat er de vorige kerst nergens Baby Yoda-merch te vinden was. Fabrikanten hebben immers altijd altijd wat aanlooptijd nodig.

Dat is dit jaar gelukkig wel anders, en hoe. Van LEGO-sets en T-shirts tot levensechte replica’s. Wij hebben de eer om misschien wel het hoogtepunt van de hele Baby Yoda-rage weg te geven: een daadwerkelijke pratende en bewegende Grogu. De animatronic.

Baby Yoda Animatronic
Bron: Hasbro

Levensecht

Het Star Wars-personage komt gepaard met 25 verschillende combinaties van geluiden en bewegingen, stuk voor stuk rechtstreeks overgenomen uit The Mandalorian. Zijn oren, hoofd, armen en ogen kunnen bewegen, en niet zomaar: dankzij ingebouewde sensoren reageert de 50-jarige baby op je bewegingen.

Normaliter betaal je daar 69,99 euro voor, maar wij gaan een exemplaar weggeven. Helemaal gratis. Het enige wat je hoeft te doen is Manners volgen op Instagram, en laat daar vervolgens via een DM weten dat je Baby Yoda wilt winnen. Vergeet daarbij niet je adres en naam te vermelden, zodat we je als je als winnaar uit de bus komt direct dit hebbeding kunnen opsturen!

Reageer op artikel:
Winactie: doe mee en win deze bewegende en pratende Baby Yoda
Sluiten