Baby Yoda’s macarons uit The Mandalorian zijn nu echt te koop

Het was stiekem een van de hoogtepunten van de afgelopen aflevering van The Mandalorian: baby Yoda die zich te goed deed aan de blauwe macarons van een klasgenoot. Nu kunnen fans er ook op los gaan.

Waar The Child, zoals Baby Yoda eigenlijk heet, in het afgelopen seizoen regelmatig de Force gebruikte, hield de groene 50-jarige baby zich tot afgelopen vrijdag vrij koest.

Disney en de kracht van merchandise

Het moment dat hij koos om zijn krachten weer eens in te zetten was geheel te begrijpen. Een klasgenoot at macarons naast hem, en weigerde Baby Yoda er eentje te overhandigen.

Een komisch moment, meer niet, zou je zeggen. Maar dan onderschat je Disney. Als Disney namelijk ergens goed in is, dan is het wel merchandise. Het bedrijf achter Disney+ en sinds een aantal jaar ook Star Wars is de koning van het licenseren van zijn franchises.

Van een echt lopende Baby Yoda tot LEGO-sets om bij weg te dromen: fans van The Mandalorian hoeven zich ook nadat ze alle afleveringen hebben gezien niet te vervelen.

Baby Yoda’s macarons uit The Mandalorian

De laatste toevoeging aan het merchandise-arsenaal zagen echter zelfs de meest diehard fans niet aankomen: macarons.

Ja, dat lees je goed. Je kunt nu zelf genieten van de macarons die The Child aan het eten was in Chapter 12: The Siege. Het Amerikaanse Williams-Sonoma’s verkoopt nu Nevarro Nummies Macarons.

Pittig prijskaartje

Het pittige prijskaartje bedraagt 49,95 dollar. Dat is even slikken, maar dan krijg je wel koekjes terug die perfect de macarons uit de show weten na te bootsen. Plus: loop maar eens je lokale ambachtelijke bakker in, dan ben je vaak ook aardig wat kwijt voor een doosje macarons.

“Geïnspireerd door een zoet moment waarin een jonge Nevarro-student twijfelde over het delen van zijn lekkernijen met The Child, hebben ambachtslieden uit de 21e eeuw in Californië deze etherische amandel-macarons in Franse stijl gemaakt die de essentie van deze scène vastleggen met Nevarro Nummies ™. Voor een authentieke galactische smaak wordt elke exquise traktatie kunstig met de hand voorzien van een rijke, romige vanille vulling.”

Bakker Bart?

Helaas zijn de macarons niet beschikbaar in Nederland, dus wij moeten het voorlopig maar doen met de onderstaande afbeelding. Misschien kan Bakker Bart even contact opnemen met Disney?

The Mandalorian Macarons baby Yoda
De macarons (Bron: Williams Sonoma / Disney)
Reageer op artikel:
Baby Yoda’s macarons uit The Mandalorian zijn nu echt te koop
Sluiten