Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Style 28 feb 2020

Baby Yoda ontmoet Baby Milo in The Mandalorian x Bape kledinglijn

Voor liefhebbers van popcultuur, nostalgie, Star Wars en stijl komt alles samen in de nieuwe The Mandalorian-kledinglijn van het Japanse kledingmerk Bape (A Bathing Ape). Wie had ooit gedacht dat Baby Yoda en Baby Ape elkaar nog eens zouden ontmoeten?

Voor de première van The Rise of Skywalker kwamen Levi’s en Adidas met een Star Wars-collectie. Nu, een beetje vreemd getimed, komt Bape in samenwerking met Lucasfilm met verschillende The Mandalorian-shirts.

Baby Yoda vs. Baby Milo

De stijlen van beide merken komen mooi samen. Baby Milo, het bekende aapje van het merk, is op de T-shirts te zien naast Din Djarin alias the Mandalorian. Dat alles in de huisstijl van Bape.

De The Mandalorian x Bape kledinglijn bestaat uit vier verschillende T-shirts, allemaal verkrijgbaar in het zwart en wit. Twee daarvan hebben het Star Wars-logo op de borst en een print van Baby Yoda en The Mandalorian op de achterkant. Op de twee andere versies staat Baby Milo naast de twee andere personages op de voorkant met daaronder het Star Wars-logo. Wij zijn fan.

The Mandalorian x Bape t-shirts kopen

De T-shirts uit de The Mandalorian x Bape kledinglijn zijn vanaf 29 februari online en via geselecteerde verkooppunten te koop. Fans van Baby Yoda en Baby Milo zullen omgerekend 68 euro moeten overhebben voor een T-shirt.

A Bathing Ape is een Japans kledingbedrijf opgericht door Nigo in 1993. Het bedrijf is gespecialiseerd in street-wear en haar collectie wordt verkocht door verschillende winkels in Japan, zoals: Bape, Bape Store, Foot Soldier en de Bape Exclusive Stores. Naast Baby Yoda en The Mandalorian zijn er vaker personages uit de popcultuur te zien in collab-collecties. Voorbeelden daarvan zijn karakters uit SpongeBob, Marvel Comics, Nintendo, DC Comics, Hello Kitty en The Sanrio Family.

? Check ook: Casio viert 80e verjaardag Bruce Lee met speciale G-Shock

Reageer op artikel:
Baby Yoda ontmoet Baby Milo in The Mandalorian x Bape kledinglijn
Sluiten