Bekijk hier de Hitler-grap uit ‘Deadpool 2’ die te heftig was voor de bios

Deadpool 2 zat bomvol keiharde grappen en daarbij werden gevoelige onderwerpen niet uit de weg gegaan. Toch was er één grap die bij de test screenings voor de nodige ophef zorgde. Blijkbaar ging het vermoorden van baby Hitler toch net even iets te ver. Voor de mensen met duistere humor is er nu goed nieuws, deze post-credit scene is namelijk alsnog te zien. Gelukkig maar, want hij is net als de rest van de film briljant.

De keiharde grap is onderdeel van de post-credit scenes. Marvel staat erom bekend dat ze de fans nog een klein extraatje geven nadat de credits over het scherm zijn gerold. Meestal is dat een spoiler of hint naar wat er in de volgende films gaat gebeuren, maar in Deadpool doen ze dat net iets anders. De vreemde eend in de Marvel bijt sluit altijd af met een paar extra grappen.

Baby Hitler

Zo zagen we in Deadpool 2 hoe de grofgebekte moordmachine terug reist in de tijd om fouten te herstellen. De meeste daarvan zijn gericht op blunders van Marvel of acteur Ryan Reynolds, maar ditmaal gooiden ze er ook een welbekend dilemma bij: “Als je terug kon gaan in de tijd, zou je dan Hitler als baby vermoorden zodat hij niet aan de macht kan komen?” Een lastige kwestie waar zelfs Deadpool mee worstelt.

Of hij het uiteindelijk doet of niet, kun je hieronder gaan zien.

Deadpool Kills Baby Hitler – (2018) Deadpool 2 Deleted End Credit Scene

Uploaded by Sky Avenger on 2018-08-08.

Deadpool being Deadpool

Niet geheel verrassend doet de in latex verpakte huurmoordenaar, na een kleine worsteling met zichzelf, wat we van hem verwachten. Uiteindelijk is het redden van de wereld belangrijk genoeg om een baby te vermoorden. Dat klinkt natuurlijk heftig, maar de makers van Deadpool 2 slagen erin om er een hilarische scene van te maken. Wat ons betreft had deze grap dan ook gewoon in de film mogen zitten.

Brobible

Reageer op artikel:
Bekijk hier de Hitler-grap uit ‘Deadpool 2’ die te heftig was voor de bios
Sluiten