Baard-blunder van Henry Cavill in ‘Mission Impossible: Fallout’ gaat viral

Hoeveel delen zijn er inmiddels in de Mission Impossible serie? Wij zijn de tel onderhand helemaal kwijt, maar dat neemt niet weg dat Mission Impossible: Fallout een uitstekend film is. De recensies zijn behoorlijk positief en de meeste bezoekers lopen met een grote glimlach de zaal uit. Toch gaat het op dit moment vooral over de baard van Henry Cavill en dat is niet voor het eerst.

Er gaat namelijk een gifje viral van een scene uit de film. Hierin zien we Henry Cavill zich klaarmaken voor een knokpartij op het toilet. Voordat het gevecht begint ‘herlaadt’ hij zijn vuisten, maar tegelijkertijd gebeurt er iets interessants. Bekijk de beelden hieronder en let dus vooral goed op zijn baard.

De bijzondere baardgroei van Henry Cavill

Jawel, hij groeit. Dat is normaal bij een baard, maar dit is wel heel snel. In een split-second komt er overduidelijk een paar millimeter bij. Als dit niet het toppunt van mannelijkheid is, weten wij het ook niet meer. Een foutje zoals deze mag eigenlijk niet kunnen, maar het wordt nog erger.

Misschien is het je wel opgevallen, maar de baard van Henry Cavill is niet het enige dat spontaan tevoorschijn komt. De acteur heeft blijkbaar ook het talent om een borstzakje tevoorschijn te toveren. Bekijk de video nog maar eens goed en zie hoe zijn shirt opeens voorzien is van een zakje. Slordigheid ten top als je het ons vraagt. Deze fout wegwerken zou toch geen onmogelijke missie moeten zijn?

Pure mannelijkheid

Dat klopt, want de spontane baard en het borstzakje ga je als het goed is niet zien in de daadwerkelijke film. De scène waarop het gifje gebaseerd is, komt namelijk uit de trailer. Inmiddels zijn ook de acteurs uit de film geconfronteerd met deze opmerkelijke fout. Eerlijk is eerlijk, ze weten er een leuke draai aan te geven.

Mission Impossible: Fallout kaarten winnen?

Heb je deze knaller met Tom Cruise nog niet gezien, maar wil je dat wel? Klik dan snel hier! Wij geven namelijk kaarten weg.

BroBible

Reageer op artikel:
Baard-blunder van Henry Cavill in ‘Mission Impossible: Fallout’ gaat viral
Sluiten