‘Avengers: Infinity War’ is vervroegd dankzij briljante actie Robert Downey Jr.

2018 belooft weer een spectaculair jaar te gaan worden voor Marvel fans. We begonnen al goed met Black Panther en het gaat alleen nog maar beter worden. De volgende op de planning is namelijk Avengers: Infinity War. Alle grote superhelden zijn weer van de partij om de wereld te redden. Wij kunnen niet wachten en dankzij een heerlijke actie van Robert Downey Jr. mogen fans wereldwijd een week eerder naar de bioscoop.

De acteur die we al jaren kennen als Iron Man bewijst nog maar weer eens dat hij niet alleen op het witte doek een superheld is. Ook in het echte leven kunnen we op deze man vertrouwen. Via Twitter heeft hij namelijk even geregeld dat Avengers: Infinity War een week naar voren geschoven is. De officiële datum was eigenlijk 4 mei, maar de echte Marvel fans kunnen nu al op 27 april gaan genieten van deze epische film.

Durf te vragen

Hoe Robert Downey Jr. dat geregeld heeft? Nou, gewoon door te vragen. Het begon allemaal met een reactie van Iron Man op een post van Marvel zelf. Zoals je hieronder kunt zien vroeg Robert of hij niet al wat eerder kon komen kijken. Marvel kan een verzoek van de grote Mr. Stark natuurlijk niet afwijzen. Omdat de acteur niet alleen wil gaan kijken, besloot hij om nog even door te vragen.

Voor ons Nederlanders verandert er weinig

Binnen een paar Twitterberichten regelde Iron Man dat iedereen al op 27 april naar de bioscoop mag komen, in plaats van 4 mei. Leuk voor de rest van de wereld, maar voor ons Nederlanders verandert er niets. Avengers: Infinity War verschijnt namelijk al op 25 april in ons land.

Reageer op artikel:
‘Avengers: Infinity War’ is vervroegd dankzij briljante actie Robert Downey Jr.
Sluiten