Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & Series 14 mei 2018
Leestijd: 2 minuten

Deze 4 briljante momenten uit ‘Avengers: Infinity War’ stonden niet in het script

Avengers: Infinity War is zonder twijfel de meeste heftige Marvel film tot zover. Gelukkig ging dat niet ten koste van de welbekende humor. Het superhelden epos zit ondanks de heftige gebeurtenissen bomvol met hilarische momenten. Sommigen daarvan stonden in het script, maar er waren er ook een aantal die we te danken hebben aan het improvisatietalent van de acteurs.

We gaan er vanuit dat iedereen inmiddels wel naar de bioscoop is geweest, maar voor de zekerheid zeggen we het nog even: spoilers in aantocht!

Dit zijn de 13 best betaalde acteurs uit ‘Avengers: Infinity War’

1. Thor over de baard van Captain America

Tegen het einde van de film komen Thor en Captain America elkaar eindelijk weer eens tegen. Dit gebeurt tijdens de hectische veldslag in Wakanda. Ondanks de strijd die zich afspeelt maakt Chris Hemsworth nog even snel een opmerking over de baard van naamgenoot Chris Evans. Dit stond niet in het script, maar zorgt voor een humoristische noot die goed past in de hectische actiescene.2. Iron Man leest Spider-Man de les

Spider-Man zorgt de hele film door voor de nodige komische momenten. Zeker in de scènes met zijn mentor Iron Man is het vaak lachen geblazen. Zo ook het moment waarop Tony Stark, Peter Parker en Doctor Strange het gevecht aangaan met Ebony Maw.

Nadat ze de bad-guy hebben verslagen wil Spider-Man zich met de plannen bemoeien, maar daar is Iron Man even niet van gediend. Robert Downey Jr. improviseerde vervolgens de zin “adults are talking” om Spider-Man op zijn plek te zetten.

Avengers: Infinity War

3. De meest emotionele scène uit de film

De relatie tussen Iron Man en Spider-Man is fantastisch. Tony Stark is vaak hard voor zijn pupil, maar geeft absoluut om hem. Andersom kijkt Peter Parker enorm op tegen zijn leermeester. Het is een soort vader-zoon relatie en dat maakt deze scène uit het einde van de film zo emotioneel.

Op het moment dat Thanos knipt met zijn vingers is Spider-Man één van de velen die het niet overleeft. Terwijl hij langzaam vergaat improviseerde Tom Holland de meeste emotionele zin uit de film: “I’m sorry, Mr Stark, I don’t want to go.” Iedere Marvel fan zat op dat moment met een brok in zijn keel.

Avengers: Infinity War

4. Wie, wat, waar Gamora

We eindigen met misschien wel de meest hilarische scène uit de film. Wanneer Iron Man voor het eerst in aanraking komt met de Guardians of the Galaxy is er nogal wat sprake van verwarring. Beiden weten ze niet wie ze zijn en vooral aan welke kant ze staan.

Star-Lord wil vooral weten waar Gamora is en vraagt: “where is Gamora?” Iron Man heeft geen idee wie zij is en antwoordt met een andere vraag: “I’ll do you one better: who’s Gamora?” Op dat moment improviseert Dave Batista (Drax) de beste zin uit de film: “I’ll do you one better! Why is Gamora?!” Die vraag slaat nergens op, maar past natuurlijk perfect bij Drax. Briljant.

Avengers: Infinity War

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze 4 briljante momenten uit ‘Avengers: Infinity War’ stonden niet in het script
Sluiten