Redactie
Redactie Films & Series 12 jun 2019

Marvel-fans niet blij met aangekondigde Avengers-game: “zijn dit de stunt doubles?”

Groter dan de films van Marvel gaat het niet worden. Zeker de Avengers-films zijn stuk voor stuk blockbusters van epische proporties. Helaas geldt dat niet voor de games over deze helden. Eigenlijk is alleen het console-uitstapje van Spider-Man noemenswaardig. Daar moet Marvel’s Avengers: A-Day verandering in gaan brengen. Helaas hebben de fans al na de eerste trailer hun bedenkingen.

Tijdens de E3 werd afgelopen weekend de eerste trailer getoond. Deze bestaat volgens de makers uit beelden uit de game zelf. Grafisch zag het er prima uit, maar toch waren de MCU fans niet blij met wat ze zagen. In de trailer zien we onze favoriete helden zoals Iron Man, Thor, Captain America en Black Widow, maar er klopt iets niet. Ze zijn namelijk onherkenbaar voor de fans van de MCU.

Marvel’s Avengers: A-Day | Official Trailer E3 2019

Play the Beta first on PS4. Pre-Order for Beta Access at playavengers.games/E3Trailer-YT ► Subscribe to Marvel: http://bit.ly/WeO3YJ Marvel’s Avengers begins at A-Day, where Captain America, Iron Man, the Hulk, Black Widow, and Thor are unveiling a hi-tech Avengers Headquarters in San Francisco – including the reveal of their own helicarrier powered by an experimental energy source.

Waar zijn de helden die we kennen?

We weten dankzij hun outfits wie ze zijn, maar daar blijft het bij. De game staat los van de MCU en dus zien we geen bekende gezichten. Geen Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Chris Evans, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo en de rest. Ergens is het ook wel begrijpelijk, want het gebruik van al hun gezichten en stemmen is simpelweg onbetaalbaar.

Marvel-fans gaan los op Twitter

Het resultaat is een game vol helden die je kent, maar toch onherkenbaar zijn. Veel fans balen daar enorm van en delen hun onvrede via Twitter. Vooral de grap dat de makers per ongeluk de stunt doubles hebben uitgenodigd voor de game wordt vaak gemaakt.

Dustin Stoudt on Twitter

You idiots! You’ve captured their stunt doubles!” #avengers

Luke Plunkett on Twitter

excited to share this concept art for the new avengers game

Roy Wood Jr- Ex Jedi on Twitter

MARVEL: We wanna use ya’ll likeness in the new Avenger’s game. AVENGERS CAST: Cool. We each need $576,275,592.48 MARVEL: Cool. Lemme hit ya’ll right back…

Young Person on Twitter

Cap look like a PE teacher

Mike LeMieux on Twitter

Chris Evans watches the Avengers game trailer: https://t.co/kKjBg5Zi5A

Het gaat dus geen MCU game worden, maar is dat een probleem? Het bewijs hebben we eigenlijk al. De Spider-Man game op de Playstation 4 kreeg veel lof en dat zonder Tom Holland of een andere acteur die Spider-Man gespeeld heeft. Het kan dus prima werken. Daarnaast zag de trailer er verder prima uit en lijkt Marvel’s Avengers: A-Day een lekkere co-op actiegame te gaan worden.

Releasedatum Marvel’s Avengers- A-Day game

Fans moeten gewoon hun verwachtingen iets gaan bijschaven en kunnen dan blijven uitkijken naar 15 mei 2020, want dan gaat de game verschijnen. In de tussentijd raden we je aan om de Spider-Man game op Playstation 4 in huis te halen, want die is gewoon ijzersterk en een must voor Marvel-fans. Hier vind je ‘em voor een scherpe prijs.

Men's health

Reageer op artikel:
Marvel-fans niet blij met aangekondigde Avengers-game: “zijn dit de stunt doubles?”
Sluiten