Yes! De eerste, intense trailer van ‘Avengers 4: Endgame’ is gearriveerd

De eerste trailer van Avengers 4, die officieel tot Avengers: Endgame is gedoopt, is gearriveerd. Met de film viert Marvel het tienjarige jubileum van het Cinematic Universe.

Het is een reis langs alle gebeurtenissen die in de afgelopen tien jaar zijn gebeurd – van de eerste keer dat Tony Stark in het pak van Iron Man kroop tot de strijd tegen Thanos in Avengers: Infinity War, die eerder dit jaar werd gelanceerd.

Marvel heeft nog geen details vrijgegeven over Avengers: Endgame sinds het begin van de opnames vorig jaar, maar de trailer geeft wel iets meer weg over het laatste gevecht tegen Thanos. Een sensationeel slotstuk van 22 films.

Avengers 4: Endgame in april 2019 in de bioscoop

Ook zullen een aantal belangrijke acteurs afscheid nemen van het universum, waaronder Chris Evans, die eerder dit jaar op Twitter al aangaf te breken met zijn karakter Captain America. Andere acteurs die er sinds de begindagen bijzijn, waaronder Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner en Chris Hemsworth, hebben nog niet aangegeven of ze actief blijven binnen het universum nadat Avengers: Endgame is afgerond.

Het laatste deel in de franchise kun je in april verwachten, wat eerder is dan we dachten. Voor het moment daar is kunnen we eerst nog Captain Marvel verwachten. Wees niet bang voor een zwart gat: na Avengers: Endgame staat Spider-Man: Far From Home op het programma. Bekijk de trailer van Avengers: Endgame hieronder.

Marvel Studios’ Avengers – Official Trailer

Part of the journey is the end. ► Subscribe to Marvel: http://bit.ly/WeO3YJ Follow Marvel on Twitter: ‪https://twitter.com/marvel Like Marvel on FaceBook: ‪https://www.facebook.com/Marvel For even more news, stay tuned to: Tumblr: ‪http://marvelentertainment.tumblr.com/ Instagram: https://www.instagram.com/marvel Google+: ‪https://plus.google.com/+marvel Pinterest: ‪http://pinterest.com/marvelofficial

Reageer op artikel:
Yes! De eerste, intense trailer van ‘Avengers 4: Endgame’ is gearriveerd
Sluiten