Nieuwe Avengers: Endgame trailer was het absolute hoogtepunt van de Super Bowl

Afgelopen nacht vond het grootste jaarlijkse sportevenement ter wereld plaats: de Super Bowl. In Atlanta liet Tom Brady nog maar weer eens zien dat hij een levende legende is. De quarterback van de New England Patriots versloeg de Los Angeles Rams in een saaie vertoning met 13-3. Spannend was het dus niet, maar gelukkig is de Super Bowl meer dan alleen American Football. Traditiegetrouw werden we ook weer overspoeld met reclames en trailers, waaronder die van Avengers: Endgame.

Omdat het duel om de Vince Lombardi trophy niet bepaald enerverend was, konden we wel een opkikker gebruiken. Die kregen we dus van Marvel, want de nieuwe trailer van Avengers: Endgame viel zeker niet tegen. Hij is maar dertig seconden, maar bestaat nagenoeg alleen uit nieuwe beelden. Bang voor spoilers? Dat hoeft niet, want Disney heeft bekend gemaakt dat alles wat je ziet in de trailer plaatsvindt in de eerste twintig minuten van de film.

Hoogtepunt van de Super Bowl

De reclamespot is alles behalve vrolijk. Niet zo gek ook, want Thanos heeft net de helft van de populatie omgelegd. Niet alleen van de aarde, maar van het gehele universum. We zien de helden die het overleefd hebben en het is duidelijk dat wat er in Avengers: Infinity War gebeurd is er behoorlijk inhakt. Alle hoop lijkt verloren, maar dat is het natuurlijk niet.

Marvel Studios’ Avengers: Endgame – Big Game TV Spot

Today, during the Big Game, fans got an exciting new look at Marvel Studios’ AVENGERS: ENDGAME. AVENGERS: ENDGAME opens in U.S. theaters on April 26, 2019.

Zo zien we onder andere hoe Captain America, Rocket Racoon, Warmachine, Ant-Man en Hawkeye zich allen klaar maken voor de strijd die gaat komen. Inmiddels weten we dankzij de Spider-Man: Far From Home trailer dat de vingerknip van Thanos niet definitief is. De overgebleven Avengers gaan dus (deels) slagen in hun missie, maar hoe ze dat gaan doen, is nog afwachten.

Releasedatum Avengers: Endgame

Lang hoeven we gelukkig niet meer te wachten, want Avengers: Endgame draait vanaf 26 april in de bioscoop.

WANT

Reageer op artikel:
Nieuwe Avengers: Endgame trailer was het absolute hoogtepunt van de Super Bowl
Sluiten