Pim Jansen
Pim Jansen Films & Series 7 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Er is leven na Avengers: Endgame, getuige de nieuwe Spider-Man trailer

Het zal je waarschijnlijk niet zijn ontgaan dat een van de beste films ooit momenteel in de bioscopen draait. Avengers: Endgame is het laatste deel van de Avengers-reeks. Maar wees gerust: er is leven na Avengers: Endgame. Spider-Man: Far From Home is daar het eerste bewijs van.

Er is leven na Avengers: Endgame

Marvel Cinematic Universe telt inmiddels 22 films. Na ruim tien jaar was het hele verhaal compleet. Nu we 22 films verder zijn, zou je denken dat dit het einde is. Niets is echter minder waar. De oplettende fan zag het al aankomen: er komt nog een andere film aan: het vervolg op de in 2017 verschenen film Spider-Man: Homecoming.

spider-man avengers: endgame

Spider-Man: Far From Home

Het vervolg heeft de spannende naam Spider-Man: Far From Home. Het verhaal speelt zich af in de periode na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. Dankzij de vorige trailer kregen we al een summier idee waar de film over zou gaan, maar na het uitbrengen van de nieuwe trailer van Spider-Man: Far From Home weten we meer.

SPIDER-MAN: Far From Home Trailer # 3

Tom Holland is back as the webslinger in the follow-up to ‘Homecoming,’ out July 2, 2019. Exclusives from #ETonline : https://www.youtube.com/playlist?list=PLQwITQ__CeH2Y_7g2xeiNDa0vQsROQQgv

In Spider-Man: Far From Home zien we naast naast Tom Holland (Spider-Man/Peter Parker) ook Zendaya, Jacob Batalon, Michael Keaton en Marisa Tomei. Ook is er een aantal nieuwe gezichten te zien, waaronder Jake Gyllenhaal en Cobie Smulder. De film wordt geregisseerd worden door Jon Watts. Hij was de grote man achter Homecoming. Vanaf 4 juli zal Spider-Man: Far From Home in de bioscoop te zien zijn.

Endgame: de meest succesvolle Avengers film

Avengers: Endgame is hard op weg om een van de best bekeken films ooit te worden. Nu is het momenteel de op een na best bezochte film ooit en de kans dat Avatar van de troon gestoten wordt is niet onmogelijk.

Behalve Far From Home staat er nog meer nieuw materiaal van Marvel op de planning. Zo wordt er ook gesproken over een nieuwe Guardians of the Galaxy. Op die film zul je helaas nog even moeten wachten. Door het ontslag van regisseur James Gunn heeft de productie behoorlijke vertraging opgelopen. Inmiddels is hij weer in genade aangenomen, dus zal de productie worden hervat.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Er is leven na Avengers: Endgame, getuige de nieuwe Spider-Man trailer
Sluiten