Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Style 24 apr 2019

5 best geklede mannen tijdens de Avengers: Endgame première

Vanaf vandaag (24 april 2019) is Avengers: Endgame te zien in de Nederlandse bioscoop. Eerder deze week vond de officiële première plaats in het Los Angeles Convention Center. Dus richten we onze blik op de superhelden in real-life. Wie zijn de best geklede mannen?

5 best geklede mannen tijdens de Avengers: Endgame première

We hebben ons voor de top 5 best geklede mannen tijdens de Avengers: Endgame première in het Los Angeles Convention Center gefocust op de cast van de film, niet op de andere gasten. We zouden zeggen: laat je inspireren door de looks.

Chris Evans (Captain America)

Een blauw pak tijdens het warme lenteweer is natuurlijk een perfecte keuze, maar Chris Evans geeft zijn look een extra twist door meerdere tinten blauw met elkaar te combineren. Perfecte lakschoenen eronder, de zonnebril mag hij volgende keer op de paarse loper wel even af doen. Hoe dan ook: Chris Evans, die je natuurlijk kent als Captain America, snapt het.

chris evans, 5 best geklede mannen, avengers endgame, première, captain america
Getty Images

Don Cheadle (War Machine)

Een paars pak met een zwart shirt en witte sneakers. Aan wie je dit ook uitlegt, niemand snapt het. Maar Cheadle doet het gewoon en de 54-jarige acteur rockt in dit outfit. Normaal houden we niet van witte sneakers onder een pak, Don Cheadle laat zien dat het toch echt wel kan. Je ziet hem in Avengers: Endgame als superheld War Machine.

Don Cheadle, avengers endgame, premiere, 5 best geklede mannen
Getty Images

Bradley Cooper (Rocket Raccoon)

Bradley Cooper, die speelt toch helemaal niet mee in deze film? Dus wel, hij spreekt de stem in van Rocket Raccoon. Bradley Cooper ademt stijl en tijdens de première in Los Angeles is dat niet anders. Classic, dit behoeft geen uitleg.

bradley cooper, avengers endgame première, best geklede mannen
Getty Images

Sebastian Stan (The Winter Soldier)

Een wit T-shirt onder een pak kan zo maar eens heel goed uitpakken, zo bewijst Sebastian Stan, die The Winter Soldier speelt in Avengers: Endgame. Applaus voor zijn Miami Vice look op de paarse loper van de Avengers: Endgame première.

Sebastian Stan, avengers endgame, première, 5 best geklede mannen
Getty Images

Chris Hemsworth (Thor)

Niemand, maar dan ook echt niemand komt weg met dit patroonpak. Behalve Chris Hemsworth, die Thor speelt in Avengers: Endgame. Deze überman kan alles hebben. De zwarte das en het roze brilletje maken het af.

chris hemsworth, 5 best geklede mannen, avengers endgame, première
Getty Images

Bonus: de twee best geklede vrouwen

Als je aan de vrouwen in Avengers: Endgame denkt, kom je al gauw uit bij Captain Marvel (Brie Larson) en Black Widow (Scarlett Johansson). Direct ook de twee best geklede vrouwen van de première. Check ook de work-out die van Brie Larson een superheldin maakte.

Brie Larson (Captain Marvel)

bradley cooper, avengers endgame première, best geklede mannen, brie larson, captain marvel
Getty Images

Scarlett Johansson (Black Widow)

bradley cooper, avengers endgame première, best geklede mannen, scarlett johansson, black widow
Getty Images

Lees op deze overzichtspagina meer over Avengers: Endgame.

Reageer op artikel:
5 best geklede mannen tijdens de Avengers: Endgame première
Sluiten