Nieuwe Avengers: Endgame posters onthullen de terugkeer en dood van populaire helden

De release van de grootste en meest spectaculaire Marvel film komt steeds dichterbij. Op 24 april knalt Avengers: Endgame de Nederlandse bioscopen binnen en de promotietrein dendert dan ook onverminderd door. Zo gooide Marvel gisteren een hele berg nieuwe posters online. De meesten waren bepaald niet verrassend, maar er zaten er een aantal tussen die wel degelijk iets interessants onthulden.

Op de meer dan dertig posters die Marvel gisteren de wereld in slingerde, staan alle helden die gaan strijden in het vierde deel van de Avengers serie. Veel bekende gezichten zoals die van Iron Man, Captain America, Captain Marvel, Peter Parker en ga zo maar door. Ook zien we een aantal karakters die wat minder bekend zijn, maar daarom zeker niet minder interessant. Daarnaast onthulde de posters ook iets over hun huidige status.

Marvel onthult het lot van Shuri

Sommige van de posters zijn namelijk in kleur, maar er zijn er ook een aantal in zwart/wit. We kunnen eenvoudig invullen wat dat betekent. De karakters in zwart/wit hebben de snap van Thanos niet overleefd, in tegenstelling tot de helden die in kleur zijn afgebeeld. Omdat we bij de meesten wel weten wat hun lot was aan het einde van Avengers: Infinity War leren we niets nieuws, maar er zijn een aantal uitzonderingen.

Lange tijd werd er gespeculeerd over het lot van Shuri. Heeft ze de snap overleefd? Of is ze off-screen tot stof vergaan. Dat laatste blijkt het geval te zijn, want het zusje van Black Panther wordt op de poster in zwart/wit afgebeeld. In tegenstelling tot Shuri hebben Happy Hogan en Wong (de assistent van Doctor Strange) de snap wel overleefd.

De terugkeer van een publieksfavoriet

Naast het lot van deze helden werd met de onthulling van de posters ook de terugkeer van een andere populaire heldin aangekondigd. Valkyrie (Tessa Thompson) was in Avengers: Infinity War volledig afwezig, maar ze heeft de snap overleefd en zal terugkeren in Avengers: Endgame. Dat is goed nieuws, want deze stoere chick was één van de redenen waarom Thor: Ragnarok zo’n vette film was.

Releasedatum Avengers: Endgame

We wisten al behoorlijk zeker dat Avengers: Endgame een gigantisch spektakel gaat worden, maar nu we alle helden die een rol gaan spelen op een rij zien, kan er geen twijfel meer over bestaan. Als je fan bent van Marvel moet je op 24 april gewoon in de bioscoop zitten.

Het gaat trouwens wel een lange zit worden. Hoe lang precies? Dat lees je hier.

Complex

Reageer op artikel:
Nieuwe Avengers: Endgame posters onthullen de terugkeer en dood van populaire helden
Sluiten