Drie uur durende Avengers: Endgame test screening krijgt een bijzonder compliment

De release van Avengers: Endgame komt steeds dichterbij. Dat betekent ook dat de eerste test screenings achter de rug zijn. Een select gezelschap mag dan langskomen om hun oordeel te vellen over de film. Wat zij zien en bespreken is volledig geheim, maar deze keer kwam er toch iets opmerkelijks naar buiten. Laten we het een bijzonder, maar groot compliment noemen.

Tegenwoordig heb je steeds meer bioscopen die geen pauzes inlassen zodat de kijkers niet uit de film gehaald worden. Wij juichen dit natuurlijk toe, maar er zit ook een nadeel aan. Er zijn namelijk wel eens moment waarop je blaas niet mee wil werken. Dan kom je in een lastige situatie, want wat gaat het worden? Ga je toch snel naar de wc waardoor je een stuk van de film mist? Of is de film zo goed dat je de druk doorstaat?

Avengers: Endgame zonder te plassen

Dat laatste is tot nu toe bij iedereen het geval als het gaat om Avengers: Endgame. Tijdens de eerste drie test screenings liep er niemand de zaal uit om zijn of haar blaas te legen. Alle gelukkigen die aanwezig mochten zijn, bleven netjes drie uur in hun stoel zitten zonder hun ogen van het scherm te halen. Dat schijnt niet vaak te gebeuren en al helemaal niet bij een film die drie uur duurt. Even ter vergelijking: Avengers: Infinity War duurde “slechts” twee uur en veertig minuten.

Marvel Studios’ Avengers: Endgame – Big Game TV Spot

Today, during the Big Game, fans got an exciting new look at Marvel Studios’ AVENGERS: ENDGAME. AVENGERS: ENDGAME opens in U.S. theaters on April 26, 2019. Learn More: https://marvel.com/movies/avengers-endgame

Of de uiteindelijke versie die wij in bioscoop te zien gaan krijgen ook zo lang is, blijft de vraag. Volgens Anthony en Joe Russo, die de film regisseren, gaat er zeker nog geknipt worden aan deze versie. Veel zal dat waarschijnlijk niet zijn, dus bereid je maar vast voor op een lange zit. Volgens het publiek bij de test screening is dat gelukkig zeker geen straf. De reacties na afloop waren namelijk, zover ze iets mochten zeggen, zeer positief.

De gevolgen van een test screening

Het komt wel eens voor dat er na de test screenings scènes verwijderd worden uit een film. Dit gebeurde bijvoorbeeld ook bij Deadpool 2. Deze baby-Hitler post-credit scène was volgens het publiek te heftig en haalde de bioscoopversie dus niet. Jammer, wij kunnen er namelijk wel om lachen.

Avengers: Endgame draait vanaf 24 april in de bioscoop

Heroic Hollywood

Reageer op artikel:
Drie uur durende Avengers: Endgame test screening krijgt een bijzonder compliment
Sluiten