Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & Series 5 jun 2018

Avengers-ster Benedict Cumberbatch bewijst dat hij ook in echte leven een superheld is

Benedict Cumberbatch kennen we natuurlijk allemaal als de meest welbespraakte superheld uit het Marvel universum. We leerden hem voor het eerst kennen in zijn eigen film en eerder dit jaar schitterde hij in Avengers: Infinity War, maar ook in het echte leven is hij een held. Zo kwam de Dr. Strange acteur onlangs heldhaftig op voor een onschuldige fietskoerier.

Dit verhaal verscheen in The Sun en werd verteld door een ooggetuigen, namelijk Uber chauffeur Manuel Dias. Deze man had de eer om Dr. Strange en zijn vrouw naar een club te brengen. In de Engelse krant vertelde hij in geuren en kleuren hoe de geliefde superheld niet alleen op het witte doek opkomt voor anderen.

Benedict Cumberbatch redt fietskoerier

“Ik bracht Benedict en zijn vrouwe naar een club. Toen ik Marylebone High Street inreed zagen we vier mannen een Deliveroo bezorger lastigvallen. Benedict Cumberbatch twijfelde geen moment en sprong uit de auto en rende er naar toe. Hij trok de mannen weg. Inmiddels was ik er zelf ook naartoe gerend om Benedict te helpen. Toen de mannen hun aandacht op ons richtten, zagen ze wie ze tegenover zich hadden en besloten er vandoor te gaan,” aldus Manuel Dias.

Vervolgens ontfermde Benedict Cumberbatch zich over het slachtoffer en vroeg hoe het met hem ging. Dankzij het daadkrachtige optreden van de Marvel-held liep de Deliveroo-bezorger geen verwondingen op. Tot slot gaf Benedict Cumberbatch de fietskoerier een knuffel om vervolgens weer plaats te nemen in de Uber. Toen The Sun de Britse acteur vroeg naar zijn optreden reageerde hij zeer bescheiden: “”I did it out of, well, I had to, you know?” aldus de real-life superheld.

Deliveroo bedankte Benedict Cumberbatch voor zijn heldhaftige optreden via Twitter

Dr. Strange in Avengers 4

Op zijn volgende heldenactie op het witte doek moeten we helaas nog even wachten. We gaan er vanuit dat Dr. Strange weer te zien gaat zijn in Avengers 4, maar dit is nog niet bevestigd. Gelukkig hebben de schrijvers al wel bekend gemaakt dat deze twee helden zeker gaan terugkeren. Ook één van de acteurs praatte zijn mond voorbij en verklapte dat hij in het vervolg op Avengers: Infinity War zal gaan spelen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Avengers-ster Benedict Cumberbatch bewijst dat hij ook in echte leven een superheld is
Sluiten