Noah Korevaar
Noah Korevaar Auto's & Motoren 23 nov 2020

Kerstcadeau-tip voor autoliefhebbers: het Autovisie jaarboek 2021

2021 belooft weer een mooie jaar te gaan worden voor autoliefhebbers. De toekomst is sneller, mooier en vooral groener dan ooit. Naast alle elektrische auto’s is er gelukkig ook nog meer dan genoeg ruimte voor bolides met een verbrandingsmotor. Maar de gevolgen van de CO2 neutrale evolutie worden steeds beter zichtbaar. Het resultaat is wederom een eindeloze stroom aan nieuwe auto’s in alle segmenten. Te veel om op te noemen! Of toch niet?

Dat iets als ‘te veel informatie’ niet bestaat, bewijst Autovisie voor de 42ste keer. Ook dit jaar komt het populaire autotijdschrift namelijk weer met een nieuwe editie van hun jaarboek. Een uitgebreid naslagwerk met daarin alle merken en modellen die je in 2021 in de showroom kunt vinden. Van de meeste exclusieve Ferrari’s tot een nieuwe versie van de Audi A3. Je vindt ze allemaal in het Autovisie jaarboek 2021.

Alles wat je als autoliefhebber moet weten

Dit 500 pagina dikke naslagwerk is gemaakt voor de autoliefhebber die echt alles wil weten. Alle technische specificaties van alle auto’s die in binnen- en buitenland in 2020 te koop zijn, staan erin. Maar zoals je inmiddels gewend bent van Autovisie is hun jaarboek veel meer dan een verzameling aan feiten en cijfers. Ook de 2020 editie is weer een boekwerk geworden waar de liefde en passie vanaf druipt.

Tussen alle harde cijfers door staat het Autovisie jaarboek 2021 namelijk ook weer vol met tests, foto’s, unieke concept auto’s, een blik op de toekomst en nog veel meer. Perfect om tijdens de drukke feestdagen even een moment voor jezelf te pakken en bijvoorbeeld te lezen over de meest innovatieve concept cars en obscure exclusieve modellen.

Het Autovisie jaarboek 2021: perfect kerstcadeau

We kunnen dan ook niets beters bedenken om deze Kerst te geven aan een autoliefhebber. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een cadeau voor je beste vriend, vader, broer, zwager of misschien wel vrouw/vriendin die je liefde voor auto’s deelt (geluksvogel), bestel dan het Autovisie jaarboek 2021 en dan ligt hij nog deze week bij je in de bus. Oh, en je kunt ‘em natuurlijk ook gewoon voor jezelf bestellen.

Het hele jaar door op de hoogte zijn van het laatste autonieuws en iedere twee weken genieten van de beste autotests? Neem dan een abonnement op Autovisie.

Autovisie jaarboek 2021
Het jaarboek (Bron: Autovisie)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kerstcadeau-tip voor autoliefhebbers: het Autovisie jaarboek 2021
Sluiten