Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Wheels 29 nov 2019

Audi onthult de Audi RSQ e-tron voor Spies in Disguise

We kennen allemaal de Aston Martins van James Bond, maar nu bij uitzondering eens aandacht voor een filmauto die speciaal is ontworpen voor een animatiefilm. Dit is de Audi RSQ e-tron die de show steelt in Spies in Disguise.

Audi, Twentieth Century Fox en Blue Sky Studios hebben in aanloop naar de wereldpremière van de animatiefilm Spies in Disguise een spectaculaire digitale trailer gedeeld. In deze video, Lunchbreak genaamd, worden de hoofdrolspelers van Spies in Disguise – Will Smith als superspion Lance Sterling, Tom Holland als wetenschapper Walter Beckett en de Audi RSQ e-tron – alvast even voorgesteld. De RSQ e-tron is Audi’s eerste concept car die exclusief voor een animatiefilm is ontworpen.

Trailer Spies in Disguise met gloednieuwe RSQ e-tron

In de trailer worden Lance Sterling en Walter Becket in hun Audi RSQ e-tron achtervolgd door de straten en metrotunnels van Washington DC. Het onwaarschijnlijke duo is in de RSQ e-tron onverslaanbaar dankzij de volledig autonome rijfunctie en extra ‘boost’ mode van de concept car die wordt ingeschakeld via Functions on Demand.

Audi Presents: Lunch Break

Watch how super spy Lance Sterling and scientist Walter Beckett handle their toughest mission yet – making it through their lunch break. With a little help from the Audi RSQ e-tron. See the new movie “Spies in Disguise” in theaters”.

Glimp van de R8?

De elektrische en volledig geautomatiseerde Audi RSQ e-tron concept car is ontworpen in samenwerking met Blue Sky Studios. Het model heeft een autopilot-functie, een visionair design en futuristische highlights, waaronder een holografische snelheidsmeter. Er gaan vermoedens dat dit model een eerste glimp is van de nieuwe Audi R8.

Audi RSQ e-tron, spies in disguise
Bron: Blue Sky Studios

Spies in Disguise – een productie van Blue Sky Studios – is een animatiefilm die zich afspeelt in de snelle, ‘science fiction’ wereld van de internationale spionage. Superspion Lance Sterling (Will Smith) en wetenschapper Walter Beckett (Tom Holland), die je hierboven in de Audi RSQ e-tron ziet zitten, zijn exact elkaars tegenpolen. Lance is de coole, minzame en joviale van de twee. Walter is allesbehalve dat. Maar wanneer het verhaal een onverwachte wending neemt, moet dit onwaarschijnlijke duo noodgedwongen samenwerken om de ultieme missie tot een goed einde te brengen. Daarvoor is een bijna onmogelijke vermomming noodzakelijk: de transformatie van Lance in een stoere, heldhaftige duif. Walter en Lance moeten plotseling als team samenwerken om de wereld te redden van een groot gevaar.

🚘 Check ook: Dit zijn de Aston Martins in Bond 25; van Rapid-E tot Valhalla

Reageer op artikel:
Audi onthult de Audi RSQ e-tron voor Spies in Disguise
Sluiten