Audi onthult per ongeluk wat er in Avengers: Endgame gaat gebeuren met Iron Man

Het einde van Avengers: Infinity War hakte er behoorlijk in. Thanos voltooide zijn missie en de gevolgen voor het universum zijn desastreus. Hoe kan dit nog goed gaan komen? Dat gaan we zien in Avengers: Endgame, maar de trailer voor die film was nog niet bepaald rooskleurig. Zo zien we Iron Man doelloos ronddobberen in de ruimte. Gelukkig heeft Audi onthuld dat we ons geen zorgen hoeven te maken dat Tony Stark alleen sterft in zijn ruimteschip.

Deze onthulling werd vorige week gedaan op de CES. Dit is de grootste consumenten elektronicabeurs ter wereld en natuurlijk was ook Audi daar te vinden. Op hun stand liet de Duitse autobouwer zien wat de toekomst is van autorijden en dat ze trots zijn op hun samenwerking met Marvel. De auto’s van Audi zijn al jaren te zien in de populaire superheldenfilms en daar gaat in 2019 geen verandering in komen. Ook in Avengers: Endgame zullen de bolides van Audi te zien gaan zijn.

Audi onthult dat Iron Man gered gaat worden

Dit werd onthuld door Robert Downey jr. zelf. In een interview vertelde hij dat Tony Stark ook in het nieuwste deel van de Avengers plaats zal nemen achter het stuur van een Audi. Omdat zijn ruimteschip zeker niet van Audi is, lijkt het erop dat Iron Man terug gaat keren op aarde. De vraag is alleen: hoe? De eerste superheld uit de MCU is gevangen in zijn ruimteschip. Iemand moet hem dus komen redden en ook hoe dat gaat gebeuren lijkt Audi al prijs te geven.

Marvel Studios’ Avengers – Official Trailer

Part of the journey is the end. ► Subscribe to Marvel: http://bit.ly/WeO3YJ Learn more: https://bit.ly/2QD3Z85 — Follow Marvel on Twitter: ‪https://twitter.com/marvel Like Marvel on FaceBook: ‪https://www.facebook.com/Marvel For even more news, stay tuned to: Tumblr: ‪http://marvelentertainment.tumblr.com/ Instagram: https://www.instagram.com/marvel Google+: ‪https://plus.google.com/+marvel Pinterest: ‪http://pinterest.com/marvelofficial

Op de beurs kregen bezoekers namelijk de mogelijkheid om de nieuwe Audi e-tron GT testen door middel van een VR-game. Hierin vlieg je door de ruimte tussen astroides door om iemand te redden. Deze game heet Marvel’s Avengers: Rocket’s Rescue Run. Rocket slaat natuurlijk op de wasbeer uit Guardians of The Galaxy: Rocket Racoon. Het kan bijna niet anders dan dat het spel gebaseerd is op een moment uit de film waarin Rocket Racoon op zoek gaat naar Tony Stark en hem uiteindelijk terugbrengt naar de aarde.

Releasedatum Avengers: Endgame

Hoewel Rocket Racoon normaliter niet echt een teamplayer is, heeft hij nu wel een goede reden om te hulp te schieten. Het grootste deel van de Guardians of The Galaxy is er niet meer en dat betekent dat hij er nu alleen voor staat. Als hij zijn makker Groot ooit nog wil terugzien, moet hij wel de hulp inschakelen van de overgebleven Avengers.

Dit verhaal klinkt heel aannemelijk, maar helemaal zeker weten doen we het natuurlijk niet. Die zekerheid krijgen we pas op 26 april, want vanaf dan draait Avengers: Endgame in de bioscoop.

Comicbook

Reageer op artikel:
Audi onthult per ongeluk wat er in Avengers: Endgame gaat gebeuren met Iron Man
Sluiten