Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Stijl 22 nov 2020
Leestijd: 3 minuten

ATF: de enige tas die je als man nodig hebt en wij geven hem weg

Volgens onderzoek bezit de gemiddelde vrouw zo’n zes tassen. Van groot tot klein en in allerlei kleuren en stijlen. Voor mannen ligt dit heel anders. Wij willen gewoon één kwalitatief goede en stijlvolle tas die je voor alles kan gebruiken. En die bestaat. Maak kennis met ATF.

ATF is opgericht door de Nederlandse Brechje Gondrie. In 2010 begon zij haar eigen grote tassen label. Ze zag in de modewereld veel vrouwen met de big shopper van Ikea lopen en dacht: dat moet toch ook stylish kunnen. Ze ontwikkelde vervolgens haar eigen grote tas en zo begon het balletje te rollen.

ATF: grote tassen voor mannen

Deze rolde door op hoge snelheid. De tas vloog over de toonbank en steeds meer partners waren geïnteresseerd. In 2015 lanceerde ze de eerste echte collectie en werd de webshop geopend. De volgende stap was het buitenland. Brechje verhuisde naar Barcelona om ATF ook daar op de kaart te zetten. Alle Nederlandse en Spaanse vrouwen kunnen nu genieten van haar grote tassen, maar hoe zit het met de mannen?

ATF tas 1
Praktisch en stijlvol. (Afbeelding: ATF)

De vraag of mannen ook zitten te wachten op een grote tas ging ook door het hoofd van Brechje. Regelmatig zag ze mannen worstelen met een niet bepaald stijlvolle boodschappentas of Ikea tas. Ze vroeg zich af: “Is er voor mannen nou echt niet ‘n lekkere grote tas op de markt waarmee zij een actief leven kunnen leiden én er ook goed uit kunnen zien?” Dat bleek niet het geval en dus greep Brechje haar kans.

Stijlvol en praktisch

Haar doel? Een tas ontwikkelen die niet alleen heel praktisch, maar ook stijlvol is. Of je nu naar de sportschool gaat, boodschappen doet of met je geliefde een lang weekend weg gaat. Met de tassen van ATF heb je de ruimte en kom je stijlvol voor de dag. Of zoals Brechje zegt: deze tas wordt een everyday essential in jouw garderobe.

De tassen zijn gemaakt van stevig canvas en bieden veel ruimte. Naast de grote rits om de hele tas af te sluiten, vind je aan de binnenkant ook een dicht te ritsen binnenzak voor belangrijke spullen. Hij heeft handvaten en een verstelbare schouderband zodat je ‘em op verschillende manieren kunt dragen. Enorm praktisch.

ATF tas 1
In vier verschillende kleuren. (Afbeelding: ATF)

Ook praktische is dat ATF het lekker simpel houdt qua keuze. Er zijn twee afmetingen in elk twee kleuren. De L is er in khaki/oranje en zwart. Bij de M kun je kiezen tussen blauw/geel en army (groen). Niet te veel gedoe dus. Daar houden we wel van. Mocht je geïnteresseerd zijn in de tassen van ATF of er eentje willen bestellen, dan kan dat hier via hun eigen website.

Win een tas van ATF

Wat je natuurlijk ook kunt doen, is één van deze ATF tassen op je verlanglijstje zetten. Een uitstekend cadeau voor de feestdagen waar je heel lang plezier van gaat hebben. Of je kunt ‘em natuurlijk zelf aan iemand cadeau doen. Dat doen wij namelijk ook. We mogen één van deze stijlvolle tassen gaan weggeven. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is atf.amsterdam en mannersnl volgen op Instagram. Stuur ons volgens op mannersnl een DM met daarin je naam, adres en welke tas je graag zou willen winnen. En wie weet ben je straks eigenaar van zo’n prachtige ATF tas.

ATF tas 1
Army. (Afbeelding: ATF)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
ATF: de enige tas die je als man nodig hebt en wij geven hem weg
Sluiten