Astu! 10 zwarte sneakers voor de stijlvolste herfst ooit

Goede sneakers, slechte sneakers, nee het leven spaart ze niet. Helemaal niet tijdens de herfst en winter. Overal viezigheid op de vloer, bah. De hele tijd regen, goor. Dan is er natuurlijk maar één kleur waarmee jij de komende maanden nog enigszins fatsoenlijk door kan komen. Zeg het allemaal maar in koor: “dat is… zwart!”

Je hebt op dit artikel geklikt omdat je een paar schone zwarte patta’s wil zien. Misschien lees je dit niet eens en ben je linea recta doorgescrold naar de eerste sneaker. Snappen we. Laten we daarom je beeldscherm ook niet opvullen met meer onnodige tekst en doorgaan naar het eerste paar.

Nike Epic React Flyknit

Hier kan je ook hard op rennen. Bijvoorbeeld als het weer eens regent. Kost 150 euro.

nike

Nike Air Max 97 Ultra ’17

Met deze hoef je niet bang te zijn dat je omvalt. Bijvoorbeeld als het weer eens heel hard waait. Deze zijn 30 euro duurder dan de vorige.

Play Converse Chuck Taylor All Star ’70

Via deze schoen toon je veel liefde. Voor alles en iedereen, behalve het slechte k*t weer. Duurder dan normale Converse. Die zijn trouwens ook goed, kijk maar even wat je doet.

converse

AllSaints Aalto Trainer

Deze moet je goed inspuiten, want ze zijn van suède. Voor de zekerheid kan je beter nog een extra paar Nike’s altijd bij je hebben. Wel mooi. En gummy zolen ogen sportief en dat is om precies te zijn 160 euro waard.

Blackstone QM87 Nero

Stevige stappers hoor, Blackstone. Jammer van de naam: beetje overdreven. Voor 170 euro zijn er betere opties. Tevens uitverkocht, dus ga sowieso maar voor de andere schoenen.

MAEL John Bosco

Ja, deze zochten we! Lijkt een beetje op de vorige inderdaad, maar dan mooier. Ook duurder. Leuk weetje: dit merk is van de voetballende broeders De Jong. Enig.

Hi-Tec HTS Silver Shadow RGS Black White Red 6273-022

Ja, zeg dat maar eens snel drie keer achter elkaar. Gelukkig staat er tegenover zo’n craycray naam wel gewoon een mooie schoen.

Common Projects ORIGINAL Achilles Low

Voor de echte bawler. Knetter duur, man.

ETQ Low 1 Rubberized

Rubberized. Lekker woord is dat eigenlijk. Past echt bij de sneaker. Nederlands merk is het ook. Altijd leuk. Hup Holland.

Filling Pieces Low Top Ripple Nubuck Perforated

Ook dit is een Nederlands merk, maar dat wist je waarschijnlijk. Kenmerkend model is het inmiddels wel geworden. Zonde als ze nat worden, maar die kans zit er dik in de komende tijd. Leuk die gaatjes dan.

Nog niet sneakermoe? Kijk hier dan verder.

Reageer op artikel:
Astu! 10 zwarte sneakers voor de stijlvolste herfst ooit
Sluiten