Het meest geavanceerde horloge ter wereld is nu te koop in de vernieuwde Seiko Boutique

Afgelopen week vond de exclusieve lancering plaats van de allernieuwste Seiko Astron 5X collectie in de Seiko Boutique in Amsterdam. De Boutique aan de Heiligeweg te Amsterdam is onlangs helemaal vernieuwd en weerspiegelt nu nog meer dan voorheen de kwaliteit van Seiko. Om de hernieuwde boutique feestelijk te openen, werden de deuren geopend voor een zeer selecte groep die een uitnodiging hadden bemachtigd om de presentatie en onthulling van de nieuwe Astron GPS Solar 5X collectie bij te wonen.

Geïnspireerd door de supernova

De vernieuwde Seiko Boutique is zeker de moeite waard om te bezoeken. Want het is de enige plek waar je nu al de Seiko Astron 5X GPS Solar Limited Edition kunt aanschouwen. Dit is de meest bijzondere en exclusieve variant van de nieuwe Astron. Deze Limited Edition is de gehele maand december exclusief beschikbaar in de vernieuwde Seiko Boutique.

Seiko Astron 5X Solar Limited Edition Seiko Boutique

Deze bijzondere uitgave van de Astron 5X is geïnspireerd door het bijzonder natuurverschijnsel supernova. Dit is het moment waarop een ster aan het einde van zijn levenscyclus komt en op spectaculaire wijze explodeert. De ster vlamt op met de lichtkracht van miljarden zonnen. Het resultaat is een enorme hoeveelheid licht en kleuren.

Dit komt in de Limited Edition prachtig naar voren door het gebruik van een mix aan kleuren en materialen. Zo is de titanium kast voorzien van rosé kleurige accenten en is de horlogeband een combinatie van titanium en zwart keramiek. De blauwe kleur die vrijkomt bij een supernova is terug te vinden op de wijzerplaat die net als de kast voorzien is van rosé kleurige details.

Meer dan alleen een prachtige accessoire

De nieuwe Astron 5X is niet alleen een lust voor het oog. Dit is namelijk ook nog eens het meest geavanceerde GPS Solar kaliber ter wereld. Hij is sneller, gemakkelijker te bedienen en heeft betere ontvangstmogelijkheden dan zijn voorganger. Met de Astron 5X GPS Solar weet je zeker dat je overal ter wereld op tijd bent. Dit maakt het nieuwste horloge van Seiko veel meer dan alleen een prachtige accessoire.

Seiko Astron 5X Solar Limited Edition Seiko Boutique

Bezoek de Seiko Boutique

Wil je meer weten over de Seiko Astron 5X Solar? Klik dan hier. Benieuwd naar de exclusieve Limited Edition en de vernieuwde Seiko Boutique? Bezoek de nieuwe winkel en ervaar zelf waarom de Seiko Astron 5X het meest geavanceerde horloge ter wereld is. Je vindt de Boutique aan de Heiligeweg 14 in Amsterdam. Voor meer informatie en de openingstijden, klik hier.

Fotografie: Bert Buijsrogge

In samenwerking met Seiko

Reageer op artikel:
Het meest geavanceerde horloge ter wereld is nu te koop in de vernieuwde Seiko Boutique
Sluiten