Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Wheels 15 sep 2020

Aston Martin onthult exclusieve racesimulator voor in huis

Nu het de bedoeling is dat we zoveel mogelijk thuis blijven spelen steeds meer fabrikanten daar handig op in. De vraag naar game-consoles gaat door het dak, samen films streamen is een hype en binnenkort rijd jij binnenshuis ook in een echte Aston Martin.

Ja, dat las je goed: je kunt binnenkort in je eigen Aston Martin racen, gewoon in je woonkamer. De autofabrikant en hofleverancier van James Bond komt namelijk met zijn eigen racesimulator.

Aston Martin racesimulator

Aston Martin introduceert volgend jaar zijn eigen Formule 1-team. Fans met een flinke portemonnee kunnen met hun racehelden mee gaan oefenen, dankzij een unieke samenwerking met Curv Racing Simulators.

Normaliter kun je al een racesimulators kopen voor tussen de 200 en 2000 euro. Relatief betaalbaar dus. Aston Martin pakt het een stuk exclusiever aan met de AMR-C01, een racesimulator van maar liefst 74.000 dollar.

Limited edition

Het gaat om een limited edition waarvan er slechts 150 exemplaren worden gebouwd. Je kunt kiezen uit verschillende liveries en kleuren. De monocoque is gemaakt van carbon fiber, zodat je je een echte Formule 1-coureur kunt wanen.

Het resultaat blijft praktisch een botsauto met een scherm erboven, maar het design mag er zijn. Voor de echte fans is de AMR-C01 in ieder geval een natte droom: je zit er exact zo in als je in een echte Aston Martin Valkyrie zit.

Bron: Aston Martin / Curv

Bestellen maar!

Aston Martin noemt het een mooie toevoeging aan een “luxe gaming room.” Wij kopen voor dat geld liever een echte auto. Ach, voor eigenaren van deze gouden Playstation 5 is het wellicht een leuk extraatje…

Check de officiële webpagina voor meer informatie, inclusief de optie om je eigen exemplaar aan te vragen. Aston Martin hint al naar meer samenwerkingen, dus wie weet kunnen we binnenkort ook voor een zachter prijsje digitaal de weg op…

Reageer op artikel:
Aston Martin onthult exclusieve racesimulator voor in huis
Sluiten