Samenwerking tussen Aston Martin en TAG Heuer levert de dikste DBS Superleggera ooit op

Horlogemerk TAG Heuer heeft in het verleden al vaker de handen ineengeslagen met exclusieve automerken, maar nog nooit is daar zo’n brute auto uit komen rollen als nu. Ditmaal is Aston Martin de partner en samen hebben ze de standaard al behoorlijke brute DBS Superleggera een flinke boost gegeven.

Onder de motorkap is er niks veranderd. Logisch, want waarom zou je in vredesnaam iets willen aanpassen aan de 5.2 liter twin-turbo V12? Gewoon afblijven en je richten op het visuele gedeelte. Dat heeft ook TAG Heuer gedaan en het resultaat is wat ons betreft één van de dikste Aston Martins die ooit uit de fabriek is komen rollen.

Unieke Aston Martin DBS Superleggera

Dat zijn er overigens maar vijftig, want deze zwarte DBS Superleggera is een limited edition. Dat is ook terug te zien aan het prijskaartje. Deze brute bolide kost je namelijk 389.000 dollar. Wat je daarvoor terugkrijgt is een diepzwarte Aston Martin met subtiele rode accenten. Zowel aan de buiten- als de binnenkant. Beter gaat het gewoon niet worden.

Inclusief TAG Heuer horloge

Oh, je krijgt er trouwens ook nog een nieuw klokje bij. Een limited edition TAG Heuer die perfect matcht met de Aston Martin DBS Superleggera.

Heb je geen kleine vier ton op je rekening staan, maar wil je wel een Aston Martin rijden? Treur dan niet, want het is mogelijk. Hoe? klik dan hier.

Uncrate

Reageer op artikel:
Samenwerking tussen Aston Martin en TAG Heuer levert de dikste DBS Superleggera ooit op
Sluiten