Jelle van Es
Jelle van Es Game 7 juli 2017

Assassin’s Creed Origins op de Xbox One X oogt geweldig

Volg je de game-industrie niet meer op de voet. Geen nood: daarom is er Gaming Manners. In deze rubriek houden Manners en game-expert Jelle van Es je op de hoogte van zaken die je moet weten. Vandaag: Assassin’s Creed Origins .

Vanaf 7 november kun je een nieuwe spelcomputer in huis halen: de Xbox One X. Het is in de basis een Xbox One en de Xbox One-games kun je er dan ook op spelen. Als je kijkt naar de inhoud, dan is de console een stuk krachtiger dan wat je nu qua spelcomputers kunt aanschaffen.

Zo is het mogelijk om games op een heerlijke 4K-resolutie af te spelen en kunnen ontwikkelaars de extra kracht gebruiken om hun games er mooier uit te laten zien. Eén van de games die gebruik gaat maken van deze extra kracht is Assassin’s Creed Origins.

Deze game komt al iets eerder uit, vanaf 27 oktober kun je hem halen. Hij komt naast de Xbox One ook op de PlayStation 4 en pc uit. De game neemt je mee naar het oude Egypte, waar je een groots avontuur mag beleven. Per paard draaf je door de woestijn, je vaart over de Nijl en ontdekt de geheimen van de piramides.

Graag delen we deze gameplayvideo van zo’n twintig minuten, die is opgenomen vanaf een Xbox One X en zodoende in een 4K-resolutie is terug te bekijken. Het ziet er waanzinnig uit!

Reageer op artikel:
Assassin’s Creed Origins op de Xbox One X oogt geweldig
Sluiten