Sander van den Berg
Sander van den Berg Kleding 9 jan 2017

Arriveer stylish en droog met dit jacket van Taylor Stitch

Taylor Stitch is een merk wat vaak geroemd wordt vanwege zijn vermogen om elegantie en functionaliteit te combineren. Nu lanceren de Amerikanen een jack dat perfect is voor de man die graag op de fiets naar het werk gaat en vanwege het Nederlandse weer vaker dan hem lief is te maken heeft met weersomstandigheden waar alleen de honden van houden.

Het Commuter Jacket van het modehuis is het jack binnen hun nieuwe CIVIC collectie. Trachtend om comfort en stijl niet ten koste te laten gaan van de bescherming tegen weersomstandigheden en andere omstandigheden die de man die vaak onderweg is, tegenkomt. En dat is vrij aardig gelukt. Vanwege het innovatie gebruik van merino wol is het jack wind- en waterdicht, wat je heerlijk warm houdt op je tweewieler.

Daarnaast is (gelukkig) aan het jasje zelf niet te zien dat er zowel techniek in het jack zit, want vanwege zijn klassieke Harrington stijl arriveer je nog steeds perfectly stylish – en dus ook gewoon met een droog pak – op kantoor. Hier te koop voor een speciale pre-order prijs van €240 in zowel grijs als zwart.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Arriveer stylish en droog met dit jacket van Taylor Stitch
Sluiten