Redactie
Redactie Women 21 jan 2016

‘Arme mannen houden van grote borsten’

Dit onderzoek kun je onmogelijk baanbrekend noemen maar opvallend is het wel: het toont namelijk een relatie aan tussen de financiële rijkdom van een man en zijn favoriete borstgrootte.

Hoé onderzoekers op het idee kwamen om deze prangende kwestie onder de loep te nemen, weten wij niet maar het is nu gebeurd: Maleise onderzoekers keken onder een testpanel van 266 mannen naar hun financiële situatie en hun favoriete borstgrootte. Wat bleek uit het onderzoek? Hoe minder geld de man had, des te groter de borsten van zijn voorkeur waren. Het onderzoek werd uitgevoerd door aan mannen diverse animaties van vrouwen met uiteenlopende formaten borsten te tonen, waarna zij de vrouwen op aantrekkelijkheid moesten beoordelen. De conclusie staat volgens de onderzoekers vast: mannen met weinig geld en/of materiële bezittingen kozen veel vaker voor de vrouwen met grote borsten terwijl mannen met bovengemiddelde materiële en/of financiële rijkdom opmerkelijk vaak de vrouwen met kleinere borsten kozen.

Dit is overigens niet het enige onderzoek dat een relatie aantoont tussen favoriete borstgrootte en een bepaalde variabele. Dezelfde wetenschappers onderzochten namelijk ook of er een relatie bestaat tussen voorkeur in borstomvang en hongergevoelens. Ook dit blijkt zo te zijn: de onderzoekers herhaalden de test uit de voorgaande alinea maar dan met twee groepen mannen waarvan de ene groep net gegeten had en de andere groep nog wachtte op een maaltijd. Wat bleek? De mannen met een lege maag kozen aanzienlijk vaker voor vrouwen met grote borsten dan de heren zonder honger. De onderzoekers benadrukken dat alle testpersonen uit deze twee groepen blanke mannen waren. Dit omdat uit eerdere onderzoeken gebleken is dat de voorkeur qua borstomvang onder verschillende rassen sterk varieert.

[FB_AANJAGER]

Reageer op artikel:
‘Arme mannen houden van grote borsten’
Sluiten