Arjen Lubach is zondagavond gewoon op TV, maar niet met ZML

Afgelopen weekend verscheen de laatste aflevering van het twaalfde seizoen Zondag met Lubach. Dit betekent voor veel mensen dat ze nu iets anders moeten zoeken om op zondagavond 21:15 naar te kijken. Gelukkig is de keuze voor dit weekend snel gemaakt. Arjen Lubach is namelijk gewoon op televisie, maar dan met zijn eigen show Arjen Lubach LIVE!

De host van Zondag met Lubach doet namelijk veel meer dan kritisch naar het nieuws kijken en grappen maken. Zo schreef hij een boek en stond hij in de periode voor corona regelmatig in het theater. Zijn meest recente show Arjen Lubach LIVE! was zelfs 140 keer compleet uitverkocht. Voor iedereen die er toen niet bij was, of de show gewoon nog een keer wil zien, komt hij aankomende zondag op televisie.

Arjen Lubach zondag gewoon op TV

Gewoon op het tijdstip dat je gewend bent: kwart over negen. De show zelf is, als je Arjen alleen kent van Zondag met Lubach, wel net even anders dan je misschien gewend bent. De verhalen die verteld worden zijn veel persoonlijker. In deze show staat niet het nieuws, maar hijzelf centraal. Het is een stuk intiemer en het publiek speelt een belangrijkere rol.

Dit betekent overigens niet dat er helemaal geen Zondag met Lubach-achtige momenten in de show zitten. Dit speelt tenslotte een belangrijke rol in zijn leven en mag daarom niet ontbreken. Eén van de hoogtepunten van Arjen Lubach LIVE! valt zelfs in deze categorie. We hebben het dan natuurlijk over het nummer Beter in Bed. Eén van Lubachs favoriete doelwitten, Thierry Baudet, staat hierin centraal en ging volledig viral.

Zondagavond om 21:15 op NPO 3

Ook critici konden het nummer zeer waarderen. Zo werd Beter in Bed zelfs genomineerd voor de Annie MG Schmidtprijs. Dit is een jaarlijkse onderscheiding die gaat naar het beste theaterlied van dat jaar. En niet alleen Beter in Bed was razend populair, ook het liedje Woke ging hard op YouTube. Het persoonlijke en spontane verhaal gecombineerd met deze nummers maak Arjen Lubach LIVE! een show die je niet mag missen.

Arjen Lubach LIVE! is zondag 29 november om 21:15 te zien op NPO 3

Arjen Lubach LIVE! gemist? Klik dan hier.

Reageer op artikel:
Arjen Lubach is zondagavond gewoon op TV, maar niet met ZML
Sluiten