Arjen Lubach LIVE! gemist? Hier kun je deze geweldige show terugkijken

Het is toch altijd weer jammer. Die eerste zondag zonder een nieuwe aflevering van Zondag met Lubach. De laatste aflevering van seizoen twaalf verscheen vorige week, en dus moet we nu geduldig wachten op het dertiende en laatste seizoen. Toch gaf de NPO ons gisteren nog wel een afscheidscadeautje. De theatershow Arjen Lubach LIVE werd namelijk uitgezonden.

Arjen Lubach doet namelijk meer dan alleen grappen maken en kritisch naar het nieuws kijken. De host van Zondag met Lubach staat namelijk ook regelmatig in het theater. De laatste show waarmee hij volle zalen wist te trekken, is Arjen Lubach LIVE! Hiermee tourde hij in 2018 en 2019 door Nederland en België. Hierin zien we een hele andere kant van de presentator. In deze show staat namelijk niet het nieuws, maar hijzelf centraal.

Arjen Lubach LIVE! gemist? Zo kun je ‘em terugkijken

Meer Lubach, maar dan net even anders. Deze show was gisteravond (29 november) voor het eerste te zien op televisie. Uiteraard op het gebruikelijke tijdstip van 21:15. Ze kregen Zondag met Lubach-fans toch nog een toetje nadat het reguliere seizoen al was afgelopen. Maar er is dus een kans dat je dit gemist hebt. Het seizoen was tenslotte al ten einde gekomen, dus je bent mogelijk wat anders gaan kijken. Mocht dat bij jou het geval zijn, maak je dan geen zorgen. Je kunt Arjen Lubach LIVE! namelijk gewoon terugkijken.

Alvast een klein voorproefje:

De show is gratis en in zijn geheel hier terug te zien bij NPO Start. Je hoeft hiervoor geen account of iets dergelijks te hebben. Gewoon klikken en terugkijken. Ook kun je via verschillende tv-providers zoals Ziggo de uitzending terugkijken.

Thierry Baudet, Woke en meer

Mocht je Arjen Lubach LIVE! nog niet gezien hebben, dan raden we je aan om dat toch te gaan doen. De show is misschien wat ouder, maar dit merk je amper. In tegenstelling tot Zondag met Lubach draait het namelijk veel minder om de actualiteiten. Deze theatervoorstelling is veel intiemer en persoonlijker. Dit betekent overigens niet dat Arjen maatschappelijke zaken en problemen uit de weg gaat.

Integendeel zelfs! Zo pakt hij Thierry Baudet hard aan, steekt hij de draak met de term ‘woke’, en meer. De prijswinnende theatershow Arjen Lubach LIVE! is dan ook een absolute aanrader voor iedere Zondag met Lubach-fan.

Reageer op artikel:
Arjen Lubach LIVE! gemist? Hier kun je deze geweldige show terugkijken
Sluiten