Arjen Lubach geeft influencers en voetbalsupporters hilarische trap na

Arjen Lubach heeft in de satirische nieuwsshow Zondag met Lubach gereageerd op de influencers en voetbalsupporters. Beide groepen zorgden vorige week voor de nodige ophef door zich niet aan de coronaregels te houden.

Hoewel het grootste gedeelte van de ophef zich aan het begin van de week afspeelde, kon Arjen Lubach het niet laten om nog even terug te komen op de influencers. Onder leiding van Famke Louise stond een groep bekende Nederlanders op tegen het kabinet. Onder de hashtag #ikdoenietmeermee lieten ze weten dat ze zich niet meer aan de coronaregels zullen houden.

Arjen Lubach spaart Famke Louise

In de aflevering van Zondag met Lubach van afgelopen zondag besteedt host Arjen vooral aandacht aan waarom de influencers de hashtag gebruikten. Hierin besloot hij Famke Louise enigszins te sparen en zijn pijlen te richten op Tim Douwsma en een kritische huisarts die bij Op1 te gast waren. Dat was vooral omdat beiden constant riepen dat ze kritische vragen hebben, maar vreemd genoeg niet op antwoorden zaten te wachten.

Vervolgens schakelde Arjen Lubach door en ging van de influencers naar de voetbalsupporters. Mark Rutte begon de week met een duidelijke boodschap voor alle supporters: “gewoon je bek houden als je er zit.” Dit zorgde voor veel onbegrip in de voetbalwereld en in Tilburg werd er dan ook geen gehoor aan gegeven. Voor Arjen Lubach genoeg reden om even te kijken waarom dit niet gelukt is.

Sterk begin van het nieuwe seizoen

Het twaalfde seizoen van Zondag met Lubach is uitstekend van start gegaan. Ook vorige week kwam Arjen Lubach sterk voor de dag. Toen fileerde hij het coronatestbeleid en Hugo de Jonge. Ook zorgde hij er met dit item voor dat weer iemand moest vrezen voor zijn baan. Ann Vossen werd niet gespaard en viel door Arjen Lubach een dag later hard door de mand bij Jinek.

Reageer op artikel:
Arjen Lubach geeft influencers en voetbalsupporters hilarische trap na
Sluiten