Epische laatste trailer voor DC’s Aquaman

We hebben, sinds de komst van de eerste trailer, al veel te veel van Aquaman gezien. Warner Bros. koos ervoor om vorige maand een trailer van maar liefst vijf minuten naar buiten te trappen. Echter is de hype nog wel degelijk aanwezig en wordt deze alleen maar groter. De film verschijnt volgende maand en de final trailer weet ons positief te verrassen. Het is misschien wel het beste wat we tot nu toe van Aquaman gezien hebben. 

Laatste trailer voor Aquaman

Warner Bros. lanceerde vorige maand een extreem lange trailer van hun nieuwe DC film. Aquaman werd voorzien van een vijf minuten durende preview en de hype sloop er een beetje tussendoor. Fans waren erg enthousiast voor de film (zijn ze nog steeds), maar hebben inmiddels al heel wat beelden gezien. Waarom Warner Bros. dit doet weten we niet, maar het lijkt alles nu goed te maken. De film verschijnt 13 december in de bioscopen en is inmiddels voorzien van een zogeheten Final Trailer.

De Final Trailer is de laatste trailer van een film die uitgebracht wordt voordat we los gaan met het echte werk. Dit alles om de hype nog een keer aan te wakkeren. Iets wat met de trailer voor Aquaman, wat ons betreft, meer dan gelukt is. Elke trailer wist zijn voorganger te verbeteren en dat is met deze laatste trailer zeker niet anders. De perfecte combinatie tussen humor en superhelden actie lijkt gevonden te zijn en de hype is grootser dan ooit. Check de trailer hieronder

AQUAMAN – Final Trailer – in theaters December 21

www.Facebook.com/AquamanMovie www.Twitter.com/AquamanMovie www.Instagram.com/AquamanMovie www.AquamanMovie.com From Warner Bros. Pictures and director James Wan comes an action-packed adventure that spans the vast, visually breathtaking underwater world of the seven seas, “Aquaman,” starring Jason Momoa in the title role.

Redding voor DC?

Het is voor niemand een geheim dat Batman vs Superman, Justice League en Suicide Squad keiharde flops waren. De films werden bijzonder slecht ontvangen en stelde de grote groep fans teleur. Toch lijkt het erop dat Aquaman deze schade kan gaan repareren. We moeten niet vergeten dat we hier te maken hebben met een geweldige trailer, iets wat we bij eerder genoemde films ook zagen. Maar iets verteld ons dat dit verhaal wel goed in elkaar steekt. Warner Bros. is namelijk geen productiehuis wat niet leert van haar fouten.

De laatste trailer weet de hype hoog te houden, iets wat de sterrencast van de film al eerder deed. Jason Momoa, Amber Heard, Patrick Wilson, Nicole Kidman, Willem Dagoe, Dolph Lundgreen en Yahya Abdul-Mateen II zijn allemaal te zien in de nieuwe DC film. En stiekem kunnen we er niet meer op wachten.

Filmposter Aquaman

Aquaman is vanaf 13 december te zien in de Nederlandse bioscopen.

Reageer op artikel:
Epische laatste trailer voor DC’s Aquaman
Sluiten