Redactie
Redactie Advertorial 8 april 2020

Met deze apps wordt thuisblijven een eitje

Grote kans dat jij, nu we massaal thuisblijven, al een rondje door de App Store hebt gemaakt. Door de bomen zag je het bos niet meer en na twee mwah-games te hebben gedownload, gaf je het op. Geen zorgen, wij hebben het kaf vast van het koren gescheiden! Met deze apps kom jij de thuisquarantaine door.

Retro Highway

Racen zoals race games ooit begonnen. Tijdens het spelen van deze pixel-achtige game heb je het gevoel dat je terug gaat in de tijd. Met verschillende challenges word je uitgedaagd om tegen je vrienden of spelers van over de hele wereld te racen. Als we dan toch voor retro gaan: deze game speelt heerlijk weg op de iPhone 7 die ook in 2020 nog een prima koop is. Bij KPN koop je ‘m nu tijdelijk met korting op je abonnement. Stukken goedkoper en ben je ook direct van die irritante inkeping aan de bovenkant van je scherm af… Ready, set, go!

Call of Duty: Mobile

Call of Duty speel je waarschijnlijk het liefst op een enorm scherm. Maar als iedereen tegelijkertijd thuis is en jullie niet allemaal een eigen televisie of game console hebben, zit er niets anders op dan af en toe in te schikken. Call of Duty: Mobile heeft alles wat je van het spel mag verwachten en speelt verrassend goed weg op het grote scherm van de iPhone 7 Plus, die je tegenwoordig bij bijvoorbeeld KPN al voor zo’n 350 euro koopt. Prima quarantaine-aankoop!

House party

Grote kans dat je deze al lang en breed op je telefoon hebt staan, maar als je deze app na 3 weken thuisquarantaine nog niet hebt gedownload, wordt het weleens tijd. Met House Party zijn de wekelijkse borrels met je vrienden misschien nog wel leuker dan in real life. Pak er allemaal een biertje bij en maak met spelletjes als Heads Up, Quick Draw en Trivia het beste van jullie thuisquarantaine.

Streamen maar

Net​flix, Videoland, Amazon Prime, Ziggo Movies & Series of App​le TV+… Eigenlijk maakt het niet uit wat voor streaming-app je kiest: dit is de tijd om te bingen. Begin eindelijk aan die serie die je al tijden uitstelt of geef titels die buiten je comfort zone vallen eens een kans. De app Netf​lix Party, die tot nu toe alleen werkt op Google Chrome, geeft je de mogelijkheid om simultaan te streamen. Kun je toch nog daten! Netf​lix and chill anybody?

 

 

In samenwerking met KPN

Reageer op artikel:
Met deze apps wordt thuisblijven een eitje
Sluiten