Apple Video gaat waarschijnlijk nog deze maand aangekondigd worden

De geruchten deden al langer de ronde dat Apple een ‘special event’ zou gaan houden. Nu heeft Apple eindelijk bevestigd dat het ook inderdaad klopt. Op 25 maart welteverstaan. Wat er aangekondigd, gelanceerd of gepresenteerd zal worden is voor menigeen de grote vraag, maar de oplettende journalist ziet op de uitnodiging al een duidelijke aanwijzing. ‘It’s show time’ volgens de onderneming. Dat kan maar één ding betekenen: Apple Video!

Apple Video zou het antwoord moeten zijn op Netflix. Dat is overigens niet het enige wat vermoedelijk aan bod zal komen tijdens het ‘special event’. Als we de geruchtenmachine mogen geloven zou Apple ook een ‘all-you-can-read-dienst’ presenteren en nieuwe hardware. De locatie van het nu al beruchte event is het Steve Jobs-theater op Apple’s hoofdkantoor. Aanvang van de feestelijkheden staat gepland om 18.00 uur Nederlandse tijd.

Meer aanwijzingen voor lancering Apple Video

Een goede aanwijzing om te achterhalen of het event inderdaad om Apple Video gaat is het bekijken van de gastenlijst. Uiteraard worden veel journalisten uitgenodigd, maar verrassend genoeg staan er ook diverse celebraties op de lijst. Zo zijn er uitnodigingen verstuurd aan actrices Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Jennifer Garner en sterproducer J.J. Abrams. Niet geheel verrassend zijn het juist degenen die series aan het produceren zijn voor de nieuwe streamingdienst. Of dat geheel toevallig is lijkt ons in ieder geval erg sterk.

Nieuwe hardware

Behalve Apple Video zal er ook de nodige aandacht zijn voor nieuwe hardware. Zo is het niet geheel ondenkbaar dat de AirPods2 worden gepresenteerd en mogelijk ook twee nieuwe iPad-modellen. Volgens de geruchten gaat het dan over een iPad 7 en een iPad Mini 5, de goedkoopste iPad ooit. Ook doet het gerucht de ronde dat het event aangegrepen kan worden voor de lancering van de langverwachte AirPower. De productie van Apple’s laadmat zou al in gang zijn gezet. Of de geruchten waar zijn zullen we moeten afwachten, gelukkig is het al bijna 25 maart.

Vorige week verscheen er ook minder goed nieuws rondom de nieuwe streamingdienst. Zo zou Tim Cook zich niet populair hebben gemaakt bij de content makers. Wat hij precies gedaan heeft, lees je hier.

One More Thing

Reageer op artikel:
Apple Video gaat waarschijnlijk nog deze maand aangekondigd worden
Sluiten