En nóg een streamingdienst: Apple TV+ trapt af met The Morning Show

Iedere week verschijnen er nieuwe films, series en documentaires. Niet alleen op Netflix, maar ook op Ziggo Movies & Series XL, Videoland, Cinemember, Apple TV+, Disney+ en zo kunnen we nog even doorgaan. Dit is onze top 3 van week 44, met onder meer The Morning Show op de kersverse streamingdienst Apple TV+.

Top 3 nieuwe films en series in week 44

Alle nieuwe series, films en documentaires gooien we wekelijks door een trechter voor een top 3. Deze week The Deuce op Ziggo Movies & Series XL, The Morning Show op Apple TV+ en The Kominsky Method op Netflix.

The Deuce (seizoen 3) – serie op Ziggo Movies & Series XL

The Deuce is een serie over het rauwe New York van de jaren 70. Het eerste seizoen speelt zich af in 1971 en volgt verschillende personages uit het drugs-, horeca- en prostitutiemilieu rond Times Square. Seizoen 2 gaat verder in 1978. Deze week is de laatste aflevering van seizoen 3 verschenen. Dit seizoen speelt zich in het midden van de jaren 80, de periode van president Reagan, cocaïnehandel en geweld, de opkomst van Aids en de opleving van de onroerend-goedhandel. We gaan niet te veel verklappen, maar de laatste aflevering van The Deuce is een heerlijk einde van twee vuige tijdperken in New York.

Seizoen 3 van The Deuce is nu in zijn geheel te zien op Ziggo Movies & Series XL.

The Kominsky Method (seizoen 2) – Netflix

Door naar nog zo’n goede serie, The Kominsky Method. Deze serie gaat over de gewezen acteur Sandy Kominsky (Michael Douglas) die ooit succesvol was en nu acteerles geeft in Los Angeles. Net als zijn goede vriend Norman Newlander (Alan Arkin) worstel hij met sociale en lichamelijke problemen die met hun hoge leeftijd gepaard gaan. Samen slaan ze zich door het leven en daar komt van alles bij kijken, van liefde tot de dood. Seizoen 1 van de tragikomische kreeg meerdere awards, waaronder een Golden Globe voor beste hoofdrolspeler.

Seizoen 2 van The Kominsky Method is nu te zien op Netflix.

The Morning Show – serie op Apple TV+

Jawel, de nieuwe streamingdienst Apple TV+ is los. Een van de grote producties waarmee wordt afgetrapt is The Morning Show, een serie die zich voornamelijk afspeelt op de redactie van een fictieve Amerikaanse ochtendshow. Hoofdrolspelers Jennifer Aniston, Reese Witherspoon en Steve Carell spelen drie journalisten, allemaal in een verschillende fase van hun carrière. Verwacht intriges, machtspelletjes, hysterie en hilariteit in dit veelbelovende komediedrama. De wisselwerking tussen Reese Witherspoon en Jennifer Aniston zal briljant zijn, dat kan niet anders.

The Morning Show is vanaf 1 november te zien op Apple TV+.

? Check ook: Apple TV+ is officieel aangekondigd! Moet Netflix zich zorgen gaan maken?

Reageer op artikel:
En nóg een streamingdienst: Apple TV+ trapt af met The Morning Show
Sluiten