Apple TV+ is beschikbaar: 5 originals om te bingen, beginnend met See

Naast Disney+, Amazon Prime Video, Ziggo Movies & Series XL heeft Netflix er nog een concurrent bij. Apple TV+ is beschikbaar, de streamingoorlog is compleet. Vijf veelbelovende Apple TV+ Originals, beginnend met See.

Apple TV+ Originals

Waar Disney zijn nieuwe streamingplatform direct al kon vullen met een kilometers lange waslijst aan oude films en series, komt Apple TV+ alleen maar met originals. Daarvoor zijn vanuit alle hoeken in de filmwereld vakmensen binnen gehengeld. “Elke Apple TV+ Original vertelt zijn eigen unieke verhaal, biedt een frisse blik en geeft een krachtige boodschap af. Je kunt er terecht voor entertainment, verrijking van de geest en interculturele inspiratie”, aldus Zack Van Amburg, hoofd Worldwide Video van Apple. Vijf originals om naar uit te kijken.

1. See

See moet de Game of Thrones van Apple TV+ worden. De serie met Jason Momoa en Alfre Woodard speelt zich 600 jaar in de toekomst af, nadat een virus de mensheid voor de helft heeft uitgeroeid en alle overlevenden blind heeft gemaakt. Nu niemand nog kan zien, moet de mens zich aanpassen en nieuwe manieren vinden om te overleven.

2. The Morning Show

The Morning Show is een veelbelovend komediedrama met Reese Witherspoon en Jennifer Aniston (die de serie tevens hebben geproduceerd) en Steve Carell. Ze werken op de redactie van de fictieve ochtendshow The Morning Show en zitten alledrie in een andere fase van hun carrière. De serie biedt een intrigerend kijkje in de wereld van de mensen met wie Amerika ’s ochtends wakker wordt. Verwacht intriges, machtspelletjes, hysterie en hilariteit in deze Apple TV+ Original.

3. For All Mankind

For All Mankind is een nieuwe serie van Ronald D. Moore en verbeeldt wat er zou zijn gebeurd als de ruimtewedloop nooit was afgelopen en het ruimtevaartprogramma het culturele middelpunt van de dromen van Amerika zou zijn gebleven. In een alternatieve tijdlijn zet niet Amerika, maar de Sovjet-Unie de eerste mens op de maan. Origineel plot.

4. Snoopy in Space

We blijven nog even in de ruimte. Snoopy in Space is een nieuwe Apple TV+ Original van Peanuts Worldwide en DHX Media. In de serie zie je hoe Snoopy zijn astronautendroom waarmaakt. Snoopy, Charlie Brown en de bemanning van de Peanuts nemen het bevel over het internationale ruimtestation ISS over en gaan op ontdekkingsreis naar de maan en verder.

5. Dickinson

Apple TV+ weet dankzij Netflix-series als Sex Education dat het coming-of-age-genre razend populair is. Dus komt de kersverse streamingdienst met de original Dickinson. Deze met donkere humor doorspekte serie gaat over de knellende banden van samenleving, genderrollen en gezin, gezien door de ogen van de rebelse jonge dichteres Emily Dickinson.

4,99 euro per maand met een gratis proefperiode

Apple TV+, met nog veel meer originals dan onze top 5, is beschikbaar in de app op iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac en andere platforms (ook online op tv.apple.com) en kost 4,99 euro per maand, met een gratis proefperiode van zeven dagen.

🎬 Lees hier waarom See met Jason Momoa net zo goed kan worden als Game of Thrones

Reageer op artikel:
Apple TV+ is beschikbaar: 5 originals om te bingen, beginnend met See
Sluiten