Zo ziet het hypermoderne Apple Park er vanbinnen uit

Langzaam maar zeker wordt het nieuwe Apple kantoor in Cupertino, Californië in gebruik genomen. Vanaf maart moet iedereen van het oude pand de overstap gemaakt hebben naar de vijf miljard kostende UFO. Dat dit gebouw van de buitenkant ongekend modern en opvallend is wisten we al, maar of dat ook voor de binnenkant geldt was altijd nog een mysterie.

Natuurlijk konden we er wel vanuit gaan dat de technologiegigant dit goed voor elkaar zou hebben, maar nu is daar ook eindelijk bewijs van. Een aantal gelukkige werknemers die al een kantoor hebben in het nieuwe Apple Park waren namelijk zo vriendelijk om een aantal foto’s op Instagram te zetten. Erg verrassend is het allemaal niet, maar dat neemt niet weg dat dit misschien wel het mooiste kantoorpand ter wereld is.

 park isn’t beautiful or anything… ?

A post shared by Joseph Dooley (@josephrdooley) on

De Apple bureaustoel

Leuk feitje: de lederen bureaustoelen die je vindt op Apple Park zijn van Louis Vuitton. Ze zijn allemaal op maat gemaakt en kosten $1.8000 dollar per stuk. Daar kunnen wij met onze Ikea stoelen natuurlijk niet tegenop.

Spaceship at sunset ? ?

A post shared by MNans (@mnans_1984) on

?? . . . . #photography #light #architecture #morning #building #apple #lights #stairs #store #stone

A post shared by Collin Green (@gabraelgreen) on

New digs.

A post shared by @ s_ton on

Park

A post shared by Julian Hoenig (@julianhoenig) on

I work here now #ApplePark

A post shared by MNans (@mnans_1984) on

#usa #california #sanfrancisco #cupertino #apple #symmetry #siliconvalley #design #architecture #rooftop #applepark #light #shade …time for a coffee…

A post shared by @ kainoahfinn on

#usa #california #sanfrancisco #cupertino #apple #design #architecture #cafe #applepark …even the apple cafe is perfectly designed…

A post shared by @ kainoahfinn on

Reageer op artikel:
Zo ziet het hypermoderne Apple Park er vanbinnen uit
Sluiten