Stuff 14 sep 2018 Thomas Aalderink

De nieuwe iPhone Xs, Xs Max en Apple Watch Series 4 zijn vanaf nu te pre-orderen

Afgelopen woensdag werden ze aangekondigd, gisteren werd de prijs in Nederland bekend en vandaag kun je hem gaan bestellen: de nieuwe iPhone. Althans, twee van de drie aangekondigde versies staan vanaf vandaag in de Online Apple Store. Het gaat om de twee topmodellen (de Xs en Xs Max), want de “budget” Sr laat nog even op zich wachten. Ook de Apple Watch Series 4 is vanaf vandaag te bestellen.

Als je als early-adopter nu al wilt toeslaan, moet je nog wel een aantal keuzes maken. Welke gaat het worden? de 5,8 inch iPhone Xs of de 6,5 inch iPhone Xs Max? Daarnaast moet je ook nog gaan bepalen welke kleur en hoeveel geheugen je wilt hebben. De opties zijn: zilver, spacegrijs en een nieuwe gouden tint. Qua opslagcapaciteit kun je gaan voor 64GB, 256Gb of 512GB.

De iPhone Xs en Xs Max

Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben we alle opties voor je op een rijtje gezet. Zo kun je met één klik de online Apple Store induiken om je nieuwe smartphone te bestellen. Als je dat snel doet, heb je hem op vrijdag 21 september in je handen. Vanaf die datum beginnen namelijk de eerste leveringen.

De iPhone Xr

Schieten bij het zien van bovenstaande prijzen je de tranen in de ogen? Dan hebben we goed en slecht nieuws voor je. Er is namelijk dit jaar ook een goedkopere optie, maar daar moeten we nog even op wachten. De Xr is vanaf 19 oktober te bestellen en de eerste leveringen vinden plaats op 26 oktober. Echt goedkoop is hij trouwens nog steeds niet want dit toestel heeft een startprijs van 859 euro.

De Apple Watch Series 4

Je zou het bijna vergeten, maar Apple heeft nog meer aangekondigd dan alleen drie nieuwe smartphones. Ook de Apple Watch Series 4 werd getoond en is vanaf vandaag te bestellen. Het scherm van de Series 4 is dertig procent groter dan dat van zijn voorganger, aan de binnenkant is een twee keer snellere 64-bits S4-chip te vinden, de hartslagsensor is vernieuwd en de speaker is vijftig procent luider. Prima upgrade toch? Helaas kunnen we nog niet de 4G variant bestellen. Daar moeten we nog even wachten.

Apple Watch Series 4 hands-on

Apple unveiled its Apple Watch Series 4 line of smartwatches today and the changes are immediately obvious. It’s the first major design overhaul of the Watch since its debut more than three years ago. The Watch’s screen now goes nearly edge-to-edge, thanks to a larger display which also lets watchOS 5 show more information through Apple’s built-in app complications.

De 40 mm GPS variant (429 euro) en de 4 mm GPS optie (459 euro) kun je hier bestellen.

Levering

Je kunt je nieuwe iPhone of Apple Watch thuis laten bezorgen of ophalen. Dit kun je doen in de Apple Stores in Amsterdam, Den Haag, Haarlem of Brussel. Let wel goed op bij het kiezen van een tijdstip. Je moet er dan namelijk wel zijn om hem in ontvangst te nemen, anders wordt je nieuwe toestel gewoon weer vrijgegeven.

Wil je meer weten over de nieuwe toestellen van Apple? Klik dan hier. Ben je nog aan het twijfelen of je wilt upgrade naar een iPhone Xs of Xr? Klik dan hier om te ontdekken of het voor jou zin heeft.

OneMoreThing

Reageer op artikel:
De nieuwe iPhone Xs, Xs Max en Apple Watch Series 4 zijn vanaf nu te pre-orderen
Sluiten