Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Stuff 11 sep 2019

Twitter gaat op hilarische wijze los op de nieuwe iPhone 11 Pro

Apple heeft gisteravond de iPhone 11 (Pro) onthuld, een nieuwe smartphone met een op zijn zachtst gezegd opvallende cameramodule. In plaats van een subtiel in de achterkant verwerkte sensor zit er namelijk een pontificale vierkante setup. Het internet reageerde… onthutst.

Twitter gaat los op de iPhone 11 Pro

Benieuwd naar wat de nieuwe iPhones van Apple te bieden hebben? In dit artikel praten we je helemaal bij. De iPhone 11 vervangt de iPhone XR, terwijl de iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max de nieuwe premium-modellen van de telefoonboer zijn.

iPhone11Pro iPhone 12
Bron: Apple (Afbeelding: Apple)

Maar waarom dan zoveel camera’s? Volgens Apple levert het de meest geavanceerde cameratelefoon ooit op. Nu noemt de techgigant wel vaker dingen die al jaren verkrijgbaar zijn bij de concurrentie alsnog revolutionair en innovatief, dus neem dat nieuws met een korrel zout. Toch ziet de setup er veelbelovend uit, met een ultrawide-angle camera en een telefoto-lens.

Het internet ging echter al snel aan de specs voorbij, want Twitter stroomde vrijwel meteen vol met de meest bizarre en creatieve commentaren:

Een telefoon, camera en… gaspit

Niet alleen bellen maar ook scheren!

Innovatie = meer camera’s

Het is duidelijk waar Tim Cook zijn inspiratie vandaan haalt

De fidget spinner is terug!

Apple kan alles verkopen

Intimiderend…

Even slikken…

Reageer op artikel:
Twitter gaat op hilarische wijze los op de nieuwe iPhone 11 Pro
Sluiten