Jelle van Es
Jelle van Es Stuff 22 jul 2020

De Apple AirPods Pro zijn in prijs verlaagd

Oké, een schijntje is wellicht wat overdreven, maar feit is wel dat de Apple AirPods Pro nu voor een zeer scherpe te koop zijn. Tot nu toe was de laagste prijs die we hadden gezien 222 euro.

Dat was al bijna zestig euro goedkoper dan dat je bij Apple zelf de AirPods Pro scoort. Dan denk je: dat kan niet lager. Toch kun je hem nu voor een bedrag van 209,95 euro scoren. Dat is dan inclusief verzendkosten en de volgende dag bezorgd.

Apple AirPods Pro voor weinig

De Apple AirPods Pro worden nog altijd gezien als de beste draadloze earbuds. Het zijn ideale dingen wanneer je even wilt gaan sporten of gewoon even je rust wilt pakken. De meeste mensen die ik ken en die ze bezitten, zijn er uiterst positief over. En dat zijn dan de gebruikers die er destijds de volle mep voor hebben betaald. Je kunt via deze link de AirPods Pro voor 209,95 euro aanschaffen. Let op: het kan zijn dat de prijs alweer is gestegen als je dit artikel leest, dus dubbelcheck altijd eerst de prijs voor je de portemonnee trekt.

Apple AirPods Pro mega deal korting

Het grootste verschil tussen de normale AirPods en de AirPods Pro is dat de Pro actief ruis kan onderdrukken. Daardoor heb je minder last van omgevingsgeluid en komt je muziek dus nog beter tot zijn recht. Ook goed om te weten: de oordopjes zijn zweet- en waterbestendig. Met een accuduur van 24 uur om je wel even vooruit.

Beste noise cancelling koptelefoons

Ben je toch meer van de koptelefoons? Check dan ons overzicht met de 8 beste noise cancelling koptelefoons van 2020. Stuk voor stuk topgadgets met scherpe prijzen, en daarmee mooie alternatieven voor Apple’s oordopjes.

* In dit artikel wordt gebruik gemaakt van affiliate links

Reageer op artikel:
De Apple AirPods Pro zijn in prijs verlaagd
Sluiten