Noah Korevaar
Noah Korevaar Hebbedingen 15 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

Mega korting: Apple AirPods Pro te koop voor laagste prijs tot nu toe

Onlangs bood Amazon in Nederland vanuit het niks de Apple AirPods Pro tegen de laagste prijs ooit aan: 222 euro. Amazon doet sinds kort ook zaken in Nederland, zonder verzendkosten!

Helaas hield de actie toen al snel op, en begonnen de noise cancelling oordopjes al snel weer in prijs te stijgen. Steeds met een paar euro, tot ze weer op de adviesprijs zaten. We hebben nu echter goed nieuws voor je, want Amazon is opnieuw aan het stunten met een kortingsactie.

Apple AirPods Pro megakorting

Daardoor kun je Apple AirPods Pro opnieuw voor ‘slechts’ 222 euro scoren, zonder verzendkosten. Een enorme korting, gezien de oordopjes normaliter voor 279 euro te koop zijn, zowel bij Amazon als bij Apple zelf. De oordopjes zijn zelden in de aanbieding, laat staan met zo’n sterke prijsdaling.

Je kunt via deze link de AirPods Pro voor 222 euro aanschaffen. Let op: het kan zijn dat de prijs alweer is gestegen als je dit artikel leest, dus dubbelcheck altijd eerst de prijs voor je de portemonnee trekt.

Ook goed om te weten: Manners krijgt een kleine commissie wanneer je via die link de oordopjes aanschaft. Voor jou blijen ze even goedkoop, en zo steun je Manners ook nog eens. Win-win toch? Het blijft immers de beste deal tot nu toe.

Het grootste verschil tussen de normale AirPods en de AirPods Pro is dat de Pro actief ruis kan onderdrukken. Daardoor heb je minder last van omgevingsgeluid en komt je muziek dus nog beter tot zijn recht. Ook goed om te weten: de oordopjes zijn zweet- en waterbestendig. Met een accuduur van 24 uur om je wel even vooruit.

Beste noise cancelling koptelefoons

Ben je toch meer van de koptelefoons? Check dan ons overzicht met de 8 beste noise cancelling koptelefoons van 2020. Stuk voor stuk topgadgets met scherpe prijzen, en daarmee mooie alternatieven voor Apple’s oordopjes.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mega korting: Apple AirPods Pro te koop voor laagste prijs tot nu toe
Sluiten