Jelle van Es
Jelle van Es Hebbedingen 10 aug 2020

Dit is de beste AirPods Pro deal van dit moment

Eerlijk is eerlijk, dit is zeker niet de eerste keer dat we aandacht besteden aan de Apple AirPods Pro en de scherpe prijs die we daarvoor gevonden hebben. De laatste keer hadden we al een mooie prijs. En nu hebben we een mooiere te pakken.

Want de Apple AirPods kun je nu voor een bedrag van 204,95 euro scoren. Dat is een korting van zo’n 75 euro ten opzichte van de prijs die Apple zelf er voor vraagt. En dat is gewoon een mooie prijs.

De Apple AirPods Pro met nog meer korting

De vorige keer dat we schreven over de Apple AirPods Pro en de korting die je daarbij kon scoren, merkten we dat dat goed gelezen werd. De kans is dus groot dat je laatst al een ongeveer gelijk bericht hebt gelezen. En wellicht heb je ze toen al gekocht en heb je er nu veel plezier van. Maar mocht je de vorige deal gemist hebben, dan is deze nieuwe deal dus net een tikkie beter. En veel goedkoper verwachten we niet dat ze gaan worden.

Apple AirPods Pro mega deal korting
De AirPods Pro met Noice Cancelling. (Afbeelding: Apple)

Het grootste verschil tussen de normale AirPods en de AirPods Pro is dat de Pro is voorzien van active noice cancelling. Daardoor heb je minder last van omgevingsgeluid en komt je muziek dus nog beter tot zijn recht. Ook goed om te weten: de oordopjes zijn zweet- en waterbestendig. Met een accuduur van 24 uur om je wel even vooruit.

Beste noise cancelling koptelefoons

Ben je toch meer van de koptelefoons? Check dan ons overzicht met de 8 beste noise cancelling koptelefoons van 2020. Stuk voor stuk topgadgets met scherpe prijzen, en daarmee mooie alternatieven voor Apple’s AirPods Pro. En als je toch iets van Apple wilt, dan is het goed om te weten dat de gewone AirPods nu ook een stuk goedkoper zijn geworden.

* In dit artikel wordt gebruik gemaakt van affiliate links

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit is de beste AirPods Pro deal van dit moment
Sluiten