Noah Korevaar
Noah Korevaar Hebbedingen 19 nov 2019

Russisch bedrijf verkoopt peperdure gouden Apple AirPods Pro

We kunnen het denk ik er allemaal over eens zijn dat Apple’s producten aan de prijzige kant zijn. Dat geldt ook voor de nieuwe draadloze oordopjes van het bedrijf. Dan hebben we het over de AirPods Pro, die we onlangs recenseerden.

AirPods Pro en Caviar

Daar tel je maar liefst 279 euro voor neer. Dat is toch even slikken, gezien je voor een paar tientjes al uitstekende bedrade oordopjes kunt scoren. Ondertussen zie je de AirPods Pro al geregeld voorbij komen in het openbaar vervoer. Niet zo uniek meer dus.

Gelukkig kunnen de rijken onder ons zich alsnog onderscheiden van de rest. Het Russische Caviar is een bedrijfje dat bekend staat om zijn peperdure luxe uitvoeringen van gadgets.

Van iPhones die tienduizenden dollars kosten tot Apple Watches die volgestopt worden met diamanten. Het levert bizarre kunstwerkjes op, zoals groteske Putin-varianten. Check hier een overzichtje bij onze collega’s van WANT.nl.

Caviar Gouden Apple AirPods Pro
Bron: Caviar Bron: Caviar

Gouden uitvoering

Nu is Caviar terug met een speciale uitvoering van de AirPods Pro. Voor maar liefst 67.700 dollar krijg je een gouden uitvoering van de draadloze oordopjes. De laag van 750-content goud is zowel aangebracht op de oordopjes zelf als de case.

Daarover gesproken: op de charging case vind je tevens het luxueuze logo van Caviar, zodat je echt kunt pochen. Maak je overigens geen zorgen: de sensoren en porten zijn vrij gehouden van goud, dus de oordopjes doen nog steeds hun werk.

Een diamanten iPhone van tienduizenden dollars is al doodeng, laat staan oordopjes die je zo kwijt kunt raken. Wij wachten dan ook nog steeds op een documentaire over het selecte groepje miljonairs dat ervoor zorgt dat Caviar jaar op jaar dit soort bizarre kunstwerken kan blijven produceren… In de tussentijd kun je hier de normale AirPods Pro kopen.

Caviar Gouden Apple AirPods Pro
Bron: Caviar Bron: Caviar

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Russisch bedrijf verkoopt peperdure gouden Apple AirPods Pro
Sluiten