Een bizarre trend is in opkomst: je Apple Airpods inhouden tijdens seks

Er zijn vele manieren om je seksleven een boost te geven. Muziek is er daar zeker één van. Zet  Lets get it on van Marvin Gaye aan en je zet meteen de toon voor een erotisch avontuur. Maar wat als je bedpartner een andere muzikale omlijsting van de daad verlangt? Tja, dan kun je blijkbaar ook gewoon je Apple Airpods inhouden.

TickPick heeft onderzoek gedaan naar de band tussen muziek en seks. In deze enquête, die door ruim duizend mensen werd ingevuld, werden vooral vragen gesteld over welke muziek ze luisteren, hoe actief ze zijn in de slaapkamer en wat ze daar allemaal uitspoken. Zo kwam naar voren dat mensen die graag hip-hop/rap luisteren het graag op z’n hondjes doen en dat Jazzliefhebbers het vaakst een voetfetish hebben.

Muziek en seks: de perfecte match

Toch viel veel mensen vooral een andere statistiek op. Op de vraag of je wel eens je Airpods inhoudt tijdens een avontuur tussen de laken antwoordde 17% met ‘ja.’ Misschien waren ze zo opgewonden dat ze vergeten waren om ze uit te doen of zaten ze net in het laatste hoofdstuk van een spannend luisterboek. De meest logische verklaring is dat er sprake is van verschillende muzieksmaken in de slaapkamer.

In dat geval kun je dankzij de Apple Airpods dus beiden van je favoriete muziek genieten. Grote kans is wel dat je dan minder geniet van het bedrijven van de liefde. Uit het onderzoek komt namelijk naar voren dat het beter is om dezelfde smaak te hebben. Zoals je hieronder kunt zien doen muzikaal gelijkgezinden het vaker en zijn ze vaker tevreden.

Seks muziek Airpods

Nog een paar opmerkelijke uitkomsten van het onderzoek:

  • Mensen die EDM luisteren hebben het vaakste een fetish
  • Countrymuziek luisteraars zijn het vaakst tevreden met hun seksleven
  • Zowel de cowgirl, als de reverse cowgirl zijn vooral populair bij heavy metal fans
  • Indie Rock liefhebbers doen het vaakste aan bondage>
  • Voor een rollenspel moet je bij country liefhebbers zijn
  • 25% van de mensen die folk muziek luisteren in de slaapkamer hebben wel eens gehuild tijdens seks
  • Fans van heavy metal gebruiken het vaakste een voorbehoedsmiddel

Airpods in de slaapkamer

Hoewel hier een aantal verrassende uitkomsten in staan, valt toch vooral het Airpods feitje op. Het is bij ons in ieder geval nooit opgekomen om de oordopjes van Apple in te houden. Mocht jij dit wel doen? Laat het ons dan weten. Misschien is je vriendin zelfs zo luidruchtig dat je een noise cancelling koptelefoon nodig hebt. We zijn benieuwd!

Het gehele onderzoek met nog veel meer muzikale en erotisch onthulling vind je hier. Voor een lijstje met de lekkerste slaapkamermuziek moet je hier klikken.

TickPick

Reageer op artikel:
Een bizarre trend is in opkomst: je Apple Airpods inhouden tijdens seks
Sluiten