Gerucht: Apple AirPods 2 zijn in aantocht en deze vernieuwingen kun je verwachten

Als je met de trein reist, zie je ze iedere dag voorbij komen: de draadloze oortjes van Apple, beter bekend als de AirPods. Misschien ben je zelf wel een gebruiker. In dat geval hebben we goed nieuws voor je. Volgens geruchten gaat een nieuwe versie namelijk binnen nu en zes maanden verschijnen en gaat hij ook een aantal interessante nieuwe features krijgen.

Deze nieuwe onthullingen hebben we te danken aan DigiTimes. Zij hebben van hun bron binnen de productieketen van Apple te horen gekregen dat de AirPods 2 in de eerste helft van 2019 gaan verschijnen. Daarnaast melden ze ook dat de nieuwe versie voorzien gaat zijn van biometrische sensoren.

Waterdicht en noise cancelation

De precieze functie van deze sensoren is nog onduidelijk. Deze zouden mogelijk je temperatuur en hartslag kunnen meten. Dit zal naar alle waarschijnlijkheid niet de enige verbetering zijn. Een langere batterijduur of sneller opladen is toch ook wel iets dat we mogen verwachten.

Niet alleen DigiTimes, maar ook Bloomberg beweert al meer te weten over de AirPods 2. Volgens hen is de kans ook aanwezig dat de nieuwe oordopjes waterdicht zijn en een vorm van noise cancelation krijgen. Vooral dat laatste zou een verbetering zijn waar veel mensen op wachten. Als al deze geruchten kloppen, kunnen we dus een fikse verbetering van het origineel verwachten.

Officiële aankondiging

Als de AirPods 2 in het eerste deel van 2019 gaan verschijnen, dan zal een officiële aankondiging niet lang op zich laten wachten. De eerste mogelijkheid zou zijn tijdens het Apple-event in maart. Als het daar stil blijft, moeten we waarschijnlijk wachten tot de zomer. Dan vindt namelijk de WWDC 2019 plaats.

De Apple AirPower

Naast de AirPods 2 kunnen we in 2019 mogelijk nog een langverwacht nieuw product van Apple verwachten. We hebben het dan natuurlijk over de AirPower. Een draadloze oplader voor al je Apple apparaten. Benieuwd wat daar de status van is en wanneer we de AirPower kunnen verwachten? Klik dan hier.

Lees ook: Alle Apple-producten ooit in één ellenlange infographic

ComplexOne More Thing

Reageer op artikel:
Gerucht: Apple AirPods 2 zijn in aantocht en deze vernieuwingen kun je verwachten
Sluiten