Redactie
Redactie Netflix 10 jan 2019

Vinden van nieuwe Netflix-series wordt kinderspel dankzij gratis app

Kun je de donkere dagen nog herinneren waarin we bij de videotheek in de rij stonden om veel te veel geld te betalen voor een matige film? Die dagen zijn dankzij Netflix voorbij, maar een ander probleem is nu ontstaan. Het Netflix-aanbod is dermate groot, dat het soms lastig is om te zoeken.

FindFlix helpt je zoeken op Netflix

Gelukkig kun je dit probleem redelijk makkelijk oplossen dankzij de Chrome-extensie FindFlix. Het is een gratis extensie die je eenvoudig kunt downloaden via Google’s Chrome Web Store. Voor de duidelijkheid: je kunt FindFlix dus alleen gebruiken binnen de Chrome browser.

Mocht je Netflix op een andere manier gebruiken, dan kan het nog steeds lonen om de extensie te gebruiken. Je zoekt dan eerst via Chrome een film of serie en speelt ‘m vervolgens af via het platform waarop je Netflix gebruikt.

findflix maakt zoeken op Netflix eenvoudig

FindFlix geeft je suggesties op basis van je kijkgeschiedenis en waarderingen. De suggesties verschijnen als een pop-up aan de rechterbovenkant van je beeldscherm. Ook kun je de plugin gebruiken om de welbekende ‘verborgen genres’ binnen Netflix te ontdekken.

Wil je weten wat er nog meer gebeurt op en rondom Netflix? Luister dan naar onze podcast Kijkvoer!

Reageer op artikel:
Vinden van nieuwe Netflix-series wordt kinderspel dankzij gratis app
Sluiten