Damn! De Antihelden-film Glass met Samuel L. Jackson ziet er gruwelijk uit

Superhelden zijn natuurlijk fantastisch, maar er gaat niets boven een goede bad-guy. Mensen helpen met je superkrachten is een mooie gedachte, maar laten we eerlijk zijn. Als jij opeens super sterk zou zijn, zou je dan alleen maar aardige dingen doen? Dacht het niet. Daarom gaat er niets boven een goede anti-held en in de nieuwe film van M. Night Shyamalan zitten er drie: Dit is Glass.

M. Night Shyamalan is een naam die je eigenlijk wel moet kennen. Hij heeft namelijk een aantal fantastische thrillers geschreven en geregisseerd, waaronder The Six Sense, Lady in the Water en Signs, maar ook Unbreakable en Split. Die laatste twee zijn onderdeel van een trilogie en het derde deel is dus Glass. Deze duistere thriller gaat begin 2019 verschijnen en de eerste trailer is gruwelijk.

Duistere antihelden

We zien namelijk de drie hoofdpersonages uit de voorgaande twee films samen in een soort inrichting. Dit zijn David Dunn (Bruce Willis), Elijah Price (Samuel L. Jackson) en het karakter dat gespeeld wordt door James McAvoy. Met die laatste is wat bijzonders aan de hand. Zoals je in Split hebt kunnen zien is, dit karakter namelijk zo schizofreen als een deur. Hij is eigenlijk tien karakters ineen die stuk voor stuk overtuigend worden neergezet door James McAvoy. Een ongekende acteerprestatie. Deze drie bijzondere anti-helden komen nu dus samen en het is aan M. Night Shyamalan om de trilogie goed af te sluiten.

Glass Trailer #2 (2019) | Movieclips Trailers

Check out the official Glass Trailer starring Samuel L. Jackson! Let us know what you think in the comments below. ► Buy Tickets to Glass: https://www.fandango.com/glass-2019-213141/movie-overview?cmp=MCYT_YouTube_Desc US Release Date: January 18, 2019 Starring: Bruce Willis, Anya Taylor-Joy, James McAvoy Directed By: M.

Glass in de bioscoop

In het afsluitende deel van de trilogie proberen ze elkaar te gebruiken om te ontsnappen uit de inrichting. De trailer ziet er werkelijk fantastische uit en de film belooft dan ook een absoluut episch slotstuk te gaan worden. Wij raden je dan ook aan om snel Unbreakable en Split te gaan kijken. Dan ben je helemaal klaar voor 17 januari 2019, want vanaf dan draait Glass in de bioscoop.

GQ

Reageer op artikel:
Damn! De Antihelden-film Glass met Samuel L. Jackson ziet er gruwelijk uit
Sluiten