Alrik de Jong
Alrik de Jong Hebbedingen 28 sep 2020

Deze anti-microbiële portemonnee bestrijdt virusdeeltjes in stijl

In tijden van een wereldwijde gezondheidscrisis kun je maar het best goede voorzorgsmaatregelen nemen. Bijvoorbeeld met deze anti-microbiële portemonnee van GRID, die microben en andere virusdeeltjes bestrijdt.

Gezichtsmaskers en -schilden, persoonlijke luchtreinigers en andere ‘beschermende’ producten worden tijdens de pandemie wereldwijd meer verkocht dan ooit. Winkels staan vol met handgel en verontreinigers, maar tegelijkertijd zit je broekzak gevuld met een portemonnee vol bacteriën. Dat verhelpt GRID met een anti-microbiële pasjeshouder. Dit betekent natuurlijk niet direct dat je volledig beschermd bent tegen COVID-19, maar alle beetjes helpen.

Anti-microbiële portemonnee van GRID

GRID is gespecialiseerd in portemonnee’s en pasjeshouders en heeft nu een gadget gelanceerd die handig (en stiekem ook gewoon cool) is tijdens de pandemie. De nieuwe anti-microbiële portemonnee biedt volgens het merk extra bescherming tegen bacteriën, ziektekiemen en virussen.

grid anti-microbiële portemonnee, pasjeshouder, virus

De buitenkant van de pasjeshouder is gemaakt van anti-microbieel koper. Koper bestrijdt microben en andere virale deeltjes door de beschermende lagen en de vitale processen ervan te verstoren.

RFID-blokkeersysteem

Naast de bescherming tegen virusdeeltjes en microbe, fungeert het koper in de anti-microbiële portemonnee ook als een RFID-blokkeersysteem. Volgens GRID voorkomt dit gegevensdiefstal.

gridm anti-microbiële portemonnee, pasjeshouder, virus. corona

Je kunt in totaal 12 pasjes kwijt in de portemonnee, die ook over een geldclip beschikt voor briefgeld. Middels de duimsleuf heb je gemakkelijk toegang tot je pasjes. De afmetingen zijn 86 millimeter, 54 millimeter en 6 millimeter en de gadget weegt 62 gram.

Worldwide shipping

Je kunt de anti-microbiële pasjeshouder ook vanuit Nederland bestellen via de website van GRID. Je betaalt omgerekend 70 euro. Voor USPS International (7-20 dagen) betaal je 5 dollar extra, voor DHL Express (3 tot 5 dagen) betaal je 24 dollar extra. Dat klinkt als veel geld, maar je krijgt levenslang garantie op de portemonnee. Als er iets aan mankeert, krijg je een nieuw exemplaar.

😷 Check ook: BUFF komt met lichtgewicht mondkapje waarin je vrij ademt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze anti-microbiële portemonnee bestrijdt virusdeeltjes in stijl
Sluiten