Stuff

Dankzij deze slimme uitvinding is je fiets optimaal beschermd tegen diefstal

Met Sherlock staat je trouwe tweewieler altijd veilig

Of je nu een op een moderne fixie naar je werk gaat of de urban jungle onveilig maakt op je mountainbike, het beveiligen van je fiets is altijd een belangrijk punt. Zeker in Nederland waar, ongeacht hoe groot je slot ook is, je tweewieler nooit veilig staat. Gelukkig is er nu Sherlock. Een ingenieus systeem waarmee je iedere dief te slim af bent.

Sherlock is een slimme GPS-tracker die je op ieder moment kan vertellen waar je fiets staat. Handig als je niet weet waar je tweewieler geparkeerd staat, maar bovenal om je gestolen tweewieler terug te vinden. Het grote voordeel van dit anti-diefstal systeem is dat je hem verstopt in het frame van je fiets. De schavuit die het waagt om je stalen ros mee te nemen, weet dus niet dat hij gevolgd wordt.

Altijd en overal veilig parkeren

Het in de gaten houden en lokaliseren van je fiets doe je door middel van een handig app. Deze laat je precies zien waar je bike is, maar stuurt je ook een pushbericht wanneer iemand anders dan jij er mee aan de haal gaat. Zo kun je dus meteen in actie komen wanneer je fiets meegenomen wordt.

Dankzij Sherlock is het mogelijk om je fiets altijd en overal veilig neer te zetten. Helaas zit daar wel een stevig prijskaartje aan. Je bestelt deze anti-diefstal tool namelijk hier voor 149 euro. Het is aan jouw om te bepalen of je tweewieler deze investeering waard is.

13-09-2017 - Thomas Aalderink