Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & Series 11 mei 2020

Anthony Hopkins zit op TikTok en gaat meteen viral met eerste video

De gemiddelde leeftijd op TikTok is omhooggeschoten, want niemand minder dan Anthony Hopkins heeft een account aangemaakt. De legendarische acteur heeft al een kleine 125.000 volgers en daar gaan er ongetwijfeld nog heel veel bijkomen. Zijn eerste video is namelijk direct een hit.

Anthony Hopkins is, zoals je in zijn TikTok-debuut kunt zien, nog behoorlijk bij de tijd. In zijn eerste filmpje laat Hopkins zijn heupen spreken en showt hij zijn dansmoves. Niet op de muziek uit zijn jeugd, maar op het nummer Toosie Slide van Drake. De beste danser op TikTok zal Anthony Hopkins niet worden, maar voor een 82-jarige kerel is hij nog verrassend soepel.

Stallone en Schwarzenegger moeten aan de bak

Anthony Hopkins is daarnaast ook nog eens goed op de hoogte van de TikTok-regels. Aan het einde van de video daagt hij namelijk twee andere legendarische acteurs uit. Eenmaal uitgedanst roept hij Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger op om zijn voorbeeld te volgen.

@anthonyhopkins

##Drake I’m late to the party… but better late than never. @oficialstallone @arnoldschnitzel ##toosieslidechallenge

♬ original sound – officialanthonyhopkins

Zoals je hierboven kunt zien doet Anthony Hopkins dat door beide heren te imiteren. Voor Sylvester Stallone gaat hij staan als een bokser, brabbelt hij wat onverstaanbaars en roept hij “come and fight Rocky”. Aan Arnold Schwarzenegger laat hij zijn spierballen zien en gooit daarnaast Arnie’s bekendste quote er een paar keer uit: “I’ll be back!”

Anthony Hopkins op Netflix

Op dit moment hebben Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger nog niet gereageerd, maar ze zullen een Hollywood held als Anthony Hopkins vast niet in de kou laten staan. Misschien kunnen ze samen wat doen, want de twee spierbundels kunnen het prima vinden met elkaar.

Zie je Anthony Hopkins liever in een goede film dan op TikTok? Kijk dan zeker even op Netflix. Daar vind je namelijk The Two Popes. Eén van de betere drama films van 2019 die onder andere genomineerd was voor drie Oscars. Zeker de moeite waard om te kijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Anthony Hopkins zit op TikTok en gaat meteen viral met eerste video
Sluiten