Redactie
Redactie Advertorial 1 mei 2017

Hoe Android je game en fotografie-skills naar een hoger level tilt

Wat zijn de slimme hacks waardoor je smartphone en jij ideaal kunnen samenwerken tijdens het gamen? Of tijdens het maken van de perfecte foto? YouTube-kanaal Android and You helpt je om je entertainment ervaringen zo smooth mogelijk te laten verlopen. Hoe? Dat lees je hieronder.

Hoe optimaliseer je je Android telefoon voor gamen?

Gamen is allang niet meer beperkt tot consoles; een krachtige smartphone leent zich er eveneens prima voor. Optimaliseer je ervaring met deze slimme aanpassingen. Met de Game Tuner app is het bijvoorbeeld mogelijk om je schermresolutie en FPS (frames per seconde) aan te passen per spel. Je kunt ook het batterijverbruik van je Android telefoon beperken tijdens het gamen. Doe er je voordeel mee.

ISO en sluitertijd instellen: Hoe stel je de ISO waarden en sluitertijd in?

Waar veel smartphones voor jou de instellingen bepalen tijdens het maken van een foto, kun je dit met een Android-toestel zelf doen. Dit geeft je de mogelijkheid om een sfeer vast te leggen die anders lastig te grijpen is. Met de ISO bepaal je hoe lichtgevoelig de sensor van je camera is. Bij een lage ISO heb je meer licht nodig dan bij een hoge ISO. Met de sluitertijd bepaal je hoe lang de sensor belicht wordt, wat weer invloed heeft op het karakter van de foto.

Schermopname Android: Hoe werkt dit tijdens het gamen?

Aan anderen laten zien waarom jij een eindbaas bent door de eindbaas in een game te verslaan? Je kunt bewijs aanleveren door een video te maken terwijl je aan het gamen bent. Dit doe je met de gratis Game Launcher app. Hoe je dit doet, check je in de video hieronder.

Benieuwd naar meer tips, tricks en weetjes over Android? Abonneer je op het YouTube-kanaal van Android and You om op de hoogte te blijven van alle denkbare informatie.

In samenwerking met Android

Reageer op artikel:
Hoe Android je game en fotografie-skills naar een hoger level tilt
Sluiten