Redactie
Redactie Eten & Drinken 14 feb 2016

Amsterdamse hotspot: SNCKBR

Mannen en goed voer zijn een perfecte combinatie. Sterker nog: uit onderzoek blijkt dat we vaker aan eten denken dan aan seks. Zegt het hart goudbruine frieten met een klodder mayonaise en het verstand groene salade? Geen probleem. De Amsterdamse hotspot SNCKBR heeft de witte vlag gehesen en omarmt verantwoord eten binnen het snackassortiment. En het ziet er nog verdomd fraai uit ook.

Bij SNCKBR snackt de health goeroe of liefhebber van een vette hap zorgeloos met de dag mee. Wie overdag achter zijn laptop een SNCKBR shoarma of courgette spaghetti verslindt, schuift ’s avond aan voor een drankje met groentechips aan de bar. Dezelfde naadloze overgang komt terug in het decor van SNCKBR dat ontwikkeld werd door Too Much Agencies. Het interieur is een nostalgisch ode aan de glorietijden van de traditionele snackbar met warme seventies kleuren, afgeronde vormen en groene marmeren tafels.

Groot pluspunt: SNCKBR is in het weekend tot drie uur in de nacht geopend, zoals het een echte snackbar betaamt. Kun je na het uitgaan zorgeloos een gezonde hap scoren of toch gewoon een ouderwetse frikandel speciaal! Het menu check je hier.

[FB_AANJAGER]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Amsterdamse hotspot: SNCKBR
Sluiten